Wilde Posted June 6 Posted June 6 5 minutes ago, booyaka said: https://www.instagram.com/p/C73trYQqfzh/?igsh=djV0Zjl4ZDZuMDVs Tako se čuva drug iz repke. Spoiler *pakuju i Aleksu* 2 1
Popular Post garmonbozia Posted June 6 Popular Post Posted June 6 isto su radili i igrači zvezde na kraju prošle utakmice kad su navijački mandrili krenuli da gađaju igrače partizana, tako i treba sa obe strane 9 1
Wilde Posted June 6 Posted June 6 1 hour ago, garmonbozia said: isto su radili i igrači zvezde na kraju prošle utakmice kad su navijački mandrili krenuli da gađaju igrače partizana, tako i treba sa obe strane Jesu, i ne samo taj put. Svaka čast igračima oba kluba koji to rade. 8
Nikodije Posted June 6 Posted June 6 @Valkyrie da otvori topik za novu sezonu, vreme je da barem mi nesto promenimo ovde, kada vec u klubu svakako nista ne moze da se promeni 5 1
Ratamahatta Posted June 6 Posted June 6 Čujemo se najesen, čuvajte se ladnih žena, vrućeg piva i lošeg centaršuta 1 1
uini Posted June 6 Posted June 6 (edited) 10 minutes ago, Heaviside said: Legenda pomislio sam najpre, nikada nece nauciti a odmah zatim bio u fazonu, sta lupas uini, zna chovke sta zvezdasi najvise vole: hajp prelaznog roka & onaj trenutak pred podbacivanje prve tekme, gde je sve otvoreno. odatle samo downhill Edited June 6 by uini 5 2
Popular Post Heaviside Posted June 6 Popular Post Posted June 6 1 minute ago, uini said: pomislio sam najpre, nikada nece naiciti a odmah zatim bio u fazonu, sta lupas uini, zna chovke sta zvezdasi najvise vole: hajp prelaznog roka & onaj trenutak pred podbacivanje prve tekme, gde je sve otvoreno. odatle samo downhill Moja slabost je onaj momenat, recimo u januaru, kad se kao vraćamo, još tri pobede da vežemo i napadamo plejof. Gledam rasporede, oduzimam i sabiram, gledam ko je kome povređen…pre i posle toga sam koliko toliko pri sebi 3 9
Recommended Posts