booyaka Posted June 5 Posted June 5 (edited) 14 minutes ago, Ratamahatta said: Bas se radujem novoj emisiji u kojoj ce ucesce uzeti Abojsa, Plavsic i jos 2 uplasena izvinjavajuca taoca Ogrešio si se o Milutina Aleksića, dečko je odmeren, bivši igrač, odlično poznaje košarku i elokventan je. Edited June 5 by booyaka 1
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 (edited) Pre 25 godina sam cementirao mesto u paklu tako da me bole kurac pravo da ti kazem Natocimo sampanj pice Edited June 5 by Ratamahatta 1
Nikodije Posted June 5 Posted June 5 Kanan 3 miliona za dve godine, javlja Ostoja jr. Čović se baš loži na te skraćene skorere. 1
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 Mator i debo, povredice se, ali cemo osvojiti opet sve tako da koga bole kurac Daj sad Nejt Sestinu
Nikodije Posted June 5 Posted June 5 42 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Jel Kaboklo stiže na treću? Zar ima treća
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 Gubili smo 12 razlike, izasao nadrkani deda, probusio loptu i nije bilo nove pa je veci srbinin pobedijo 1
sigurnost Posted June 5 Posted June 5 3 minutes ago, Ratamahatta said: Gubili smo 12 razlike, izasao nadrkani deda, probusio loptu i nije bilo nove pa je veci srbinin pobedijo Meč prekinut u drugo setu pri rezultatu 6:0 u prvom i 1: 0 u drugom za Zvezdu? 1
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 Dajte malo stimunga, kakva je to tripla kruna bez krindz glazbe Zdravko Colic - Zvao sam je Naneli 2
Ros Posted June 5 Author Posted June 5 1 hour ago, copkillah said: esencija zvezdaštva, hvala! ne bih ja bas tako išao daleko ovo sto krcunija ovde piše je obično lozenje tudjmanije. e, sad, sto se tudjmanija na to prima kao hepi kocka, njje do krcunije. naravno da je sladja aba titula u tudjem dvorištu i 7:0 za 5 meseci 2 1
Dankan Ajdaho Posted June 6 Posted June 6 1 hour ago, Nikodije said: Kanan 3 miliona za dve godine, javlja Ostoja jr. Čović se baš loži na te skraćene skorere. Daj Bobe
Recommended Posts