Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 Mi smo u srednjoj imali fazon da ako profesor zakasni 15 minuta na cas, svi tutanj i nema neopravdanih Jednom su profesoru fizike obili vikendicu i ukrali neke pilice pa nismo imali kontrolni, je l' to znaci da je Keba uzo jos jedan trofej? 3
kralj Posted June 5 Posted June 5 Just now, Ratamahatta said: Mi smo u srednjoj imali fazon da ako profesor zakasni 15 minuta na cas, svi tutanj i nema neopravdanih Jednom su profesoru fizike obili vikendicu i ukrali neke pilice pa nismo imali kontrolni, je l' to znaci da je Keba uzo jos jedan trofej? Nije obili nego obismo.
kralj Posted June 5 Posted June 5 5 minutes ago, Ratamahatta said: Crtam Kaboklou akciju 5 na 0 on ne moze da ponovi Zovu me iz Konstantinopolja da mi jave da Naneli nije teo da doda Madaru letos na pripremama pa je ovaj zato otiso Umesto da uzmemo brejk u svom gradu i svojoj zemlji i imamo 3 prilike u 2 takmicenja da ubacujemo upaljace u teren, oni nece da razgovaraju izmedju sebe Kaminski ljut nece da brani pik jer mu Panter nije dodo kad je bio na mismecu s Jagom, cime ja moram da se bavim ej Gospodin Savic je bio 3x bolji kosarkas od mene, ali sam ja bolji trener i svko treba da radi svoj poso Pogledao sam Dimitrijevića u oči i pitao šta si ti uzeo u karijeri, a šta sam ja.
booyaka Posted June 5 Posted June 5 4 minutes ago, Ratamahatta said: Mi smo u srednjoj imali fazon da ako profesor zakasni 15 minuta na cas, svi tutanj i nema neopravdanih Jednom su profesoru fizike obili vikendicu i ukrali neke pilice pa nismo imali kontrolni, je l' to znaci da je Keba uzo jos jedan trofej? 1 4
Ros Posted June 5 Author Posted June 5 sta je robija rekao na konferenciji? koga smo veceras tukli i da li treba da se pogleda tabela evrolige? 2
Блок_64 Posted June 5 Posted June 5 Evo sta kaze pravilnik kls-a Quote У ПЛЕЈ ОФУ екипа која изгуби утакмицу без борбе губи читаву серију ако се серија игра на две добијене утакмице Quote Екипа која напусти терен па се у року који је одредио први судија врати, казниће се са 5000 бодова а тренер и службени представник клуба са по две утакмице забране вршења дужности. У поновљеним случајевима казна се удвостручава Quote Ако клуб у току такмичења одбије да игра или да настави да игра утакмица се региструје резултатом 20:0, а клуб који је одговоран за прекршај добија 0 бодова икажњава се са 5000 бодова а тренер и службени представник клуба казниће се са по четири утакмице забране вршења дужности. 2
Блок_64 Posted June 5 Posted June 5 (edited) Sto bi se reklo 8-0 Bez gledanja u na tabelu eurolige Edited June 5 by Блок_64 1 2
Popular Post Ratamahatta Posted June 5 Popular Post Posted June 5 Sta kad skupis 5000 bodova, dobijes tiganj? 14
napadaj Posted June 5 Posted June 5 Nama je službeni predstavnik verovatno Marija Panić ili tako neko 1
Popular Post Wilde Posted June 5 Popular Post Posted June 5 1 minute ago, Ratamahatta said: Sta kad skupis 5000 bodova, dobijes tiganj? Ne. Metlu. 14
elementary Posted June 5 Posted June 5 Otresli smo lagano komšije ove sezone ,Sfero bas ponižavao Obradovića . Radonja ga isto školovao samo nesrećni Ivanovic nije ispeo protiv Obradovića . Sad poslastica za nas cigane ,neka prelazni rok počne ,ove titule su već dosadile svake sezone 😂 1 3
Блок_64 Posted June 5 Posted June 5 (edited) 3 minutes ago, napadaj said: Nama je službeni predstavnik verovatno Marija Panić ili tako neko Ne znam ko je ima na sajtu verovatno,ali sluzbeni predstavnik obicno sedi na klupi,gde su i igraci pomocni treneri.... Edited June 5 by Блок_64
VuleJ Posted June 5 Posted June 5 (edited) Sta se desava? Na strimu mi poceo derbi sjevera Evrope Danska - Svedska, 10 minut, a vec 1:1. Pa ne znam da li da cekam do poluvremena ili da idem da spavam... Evo zamalo Danci da dodju do drugog gola. Edited June 5 by VuleJ Sansa za Dance
Блок_64 Posted June 5 Posted June 5 4 minutes ago, Ratamahatta said: Sta kad skupis 5000 bodova, dobijes tiganj? 1 bod jedan euro
napadaj Posted June 5 Posted June 5 Just now, VuleJ said: Sta se desava? Na strimu mi poceo derbi sjevera Evrope Danska - Svedska, 10 minut, a vec 1:1. Pa ne znam da li da cekam do poluvremena ili da idem da spavam... To se igralo juče 2
Recommended Posts