Ratamahatta Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Mi smo u srednjoj imali fazon da ako profesor zakasni 15 minuta na cas, svi tutanj i nema neopravdanih Jednom su profesoru fizike obili vikendicu i ukrali neke pilice pa nismo imali kontrolni, je l' to znaci da je Keba uzo jos jedan trofej? 3
kralj Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, Ratamahatta said: Mi smo u srednjoj imali fazon da ako profesor zakasni 15 minuta na cas, svi tutanj i nema neopravdanih Jednom su profesoru fizike obili vikendicu i ukrali neke pilice pa nismo imali kontrolni, je l' to znaci da je Keba uzo jos jedan trofej? Nije obili nego obismo.
kralj Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 5 minutes ago, Ratamahatta said: Crtam Kaboklou akciju 5 na 0 on ne moze da ponovi Zovu me iz Konstantinopolja da mi jave da Naneli nije teo da doda Madaru letos na pripremama pa je ovaj zato otiso Umesto da uzmemo brejk u svom gradu i svojoj zemlji i imamo 3 prilike u 2 takmicenja da ubacujemo upaljace u teren, oni nece da razgovaraju izmedju sebe Kaminski ljut nece da brani pik jer mu Panter nije dodo kad je bio na mismecu s Jagom, cime ja moram da se bavim ej Gospodin Savic je bio 3x bolji kosarkas od mene, ali sam ja bolji trener i svko treba da radi svoj poso Pogledao sam Dimitrijevića u oči i pitao šta si ti uzeo u karijeri, a šta sam ja.
booyaka Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 4 minutes ago, Ratamahatta said: Mi smo u srednjoj imali fazon da ako profesor zakasni 15 minuta na cas, svi tutanj i nema neopravdanih Jednom su profesoru fizike obili vikendicu i ukrali neke pilice pa nismo imali kontrolni, je l' to znaci da je Keba uzo jos jedan trofej? 1 4
Ros Posted June 5, 2024 Author Posted June 5, 2024 sta je robija rekao na konferenciji? koga smo veceras tukli i da li treba da se pogleda tabela evrolige? 2
Блок_64 Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Evo sta kaze pravilnik kls-a Quote У ПЛЕЈ ОФУ екипа која изгуби утакмицу без борбе губи читаву серију ако се серија игра на две добијене утакмице Quote Екипа која напусти терен па се у року који је одредио први судија врати, казниће се са 5000 бодова а тренер и службени представник клуба са по две утакмице забране вршења дужности. У поновљеним случајевима казна се удвостручава Quote Ако клуб у току такмичења одбије да игра или да настави да игра утакмица се региструје резултатом 20:0, а клуб који је одговоран за прекршај добија 0 бодова икажњава се са 5000 бодова а тренер и службени представник клуба казниће се са по четири утакмице забране вршења дужности. 2
Блок_64 Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 (edited) Sto bi se reklo 8-0 Bez gledanja u na tabelu eurolige Edited June 5, 2024 by Блок_64 1 2
Popular Post Ratamahatta Posted June 5, 2024 Popular Post Posted June 5, 2024 Sta kad skupis 5000 bodova, dobijes tiganj? 14
napadaj Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Nama je službeni predstavnik verovatno Marija Panić ili tako neko 1
Popular Post Wilde Posted June 5, 2024 Popular Post Posted June 5, 2024 1 minute ago, Ratamahatta said: Sta kad skupis 5000 bodova, dobijes tiganj? Ne. Metlu. 14
elementary Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Otresli smo lagano komšije ove sezone ,Sfero bas ponižavao Obradovića . Radonja ga isto školovao samo nesrećni Ivanovic nije ispeo protiv Obradovića . Sad poslastica za nas cigane ,neka prelazni rok počne ,ove titule su već dosadile svake sezone 😂 1 3
Блок_64 Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 (edited) 3 minutes ago, napadaj said: Nama je službeni predstavnik verovatno Marija Panić ili tako neko Ne znam ko je ima na sajtu verovatno,ali sluzbeni predstavnik obicno sedi na klupi,gde su i igraci pomocni treneri.... Edited June 5, 2024 by Блок_64
VuleJ Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 (edited) Sta se desava? Na strimu mi poceo derbi sjevera Evrope Danska - Svedska, 10 minut, a vec 1:1. Pa ne znam da li da cekam do poluvremena ili da idem da spavam... Evo zamalo Danci da dodju do drugog gola. Edited June 5, 2024 by VuleJ Sansa za Dance
Блок_64 Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 4 minutes ago, Ratamahatta said: Sta kad skupis 5000 bodova, dobijes tiganj? 1 bod jedan euro
napadaj Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Just now, VuleJ said: Sta se desava? Na strimu mi poceo derbi sjevera Evrope Danska - Svedska, 10 minut, a vec 1:1. Pa ne znam da li da cekam do poluvremena ili da idem da spavam... To se igralo juče 2
Recommended Posts