Popular Post levi Posted June 5 Popular Post Posted June 5 21 minutes ago, Ros said: ko je ovaj ložač? dobar Quote teodosić na sekund istrčava iz tunela da pokupi upaljač sa parketa njegov ostao u kolima 2 14
MeanM@ Posted June 5 Posted June 5 Kakav cirkus. Ovo je prosto sprovodjenje odluke donete iza zatvorenih vrata. Nema ovde sporta. Zalim igrace koji moraju da budu ucesnici ovoga. 7 2
booyaka Posted June 5 Posted June 5 (edited) Ja žalim samo igrače Zvezde što moraju da budu deo ovog svinjca koji su grobari napravili. Edited June 5 by booyaka 8
Milosh76 Posted June 5 Posted June 5 A meni je zao svima koji vole da gledaju kosarku i uzivaju da je igraju. Ovo je velika sramota, a steta je sto ovakve stvari nisu presecene pre mnogo godina. 3 1
elementary Posted June 5 Posted June 5 Nisam bas ispratio ovaj kls cirkus ,rutinski osvojili i to je to ,idemo dalje . 4
kralj Posted June 5 Posted June 5 Javite Žocu da sam pre mesec dana video Balšu Koprivicu u Festu na svirci i posle u Zapa Baru na afteru do 5 ujutro. Da se ne pita zašto 8:0. 2 5
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 (edited) Crtam Kaboklou akciju 5 na 0 on ne moze da ponovi Zovu me iz Konstantinopolja da mi jave da Naneli nije teo da doda Madaru letos na pripremama pa je ovaj zato otiso Umesto da uzmemo brejk u svom gradu i svojoj zemlji i imamo 3 prilike u 2 takmicenja da ubacujemo upaljace u teren i jebemo tudje zene kad nam vec ni nase ne daju, oni nece da razgovaraju izmedju sebe Kaminski ljut nece da brani pik jer mu Panter nije dodo kad je imo mismec s Jagom na postu, cime ja moram da se bavim ej Gospodin Savic je bio 3x bolji kosarkas od mene, ali sam ja bolji trener i svako treba da radi svoj poso Supruga podkapitena mi kroji tim, ja ovakvu torturu nikad i nigde nisam doziveo Pogledajte tabelu Evrolige i sve vam je jasno. Da nismo izgubili 15 razlike od Gilespija igrali bismo plejin, to svi znaju i vide Edited June 5 by Ratamahatta 2 3 1
Krošek Posted June 5 Posted June 5 nemojte ostavljati postove koje bi neko mogao da reportuje i koji me dovode u situaciju da razmisljam o tome sta cu da brisem itd. 4 1
Recommended Posts