MeanM@ Posted June 5 Posted June 5 DJakovljevic iz prve ruke ima dojavu i objasnjava. Gospode boze… Kakva farsa Sta prica ovaj covek 😂 2 4
hrkljush boys_2 Posted June 5 Posted June 5 Odjebati "kosarkasku publiku" nek se kompleksasi igraju samim sa sobom, to jedino i znaju. Jebes ovu smrdljivu ligu. 1
assignment Posted June 5 Posted June 5 3 minutes ago, Ratamahatta said: Nemojte tako, ajde da pricamo o kosarci Kome je sada do košarke ??? 3
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 (edited) Ja stalno govorim i uvek sam govorio i uvek cu govoriti da dolaze studenti cak iz Enkoridza i Vladivostoka da osete evropski brend i dogadjaj kao sto je ovaj, to je za evropsku kosarku neprocenjivo Edited June 5 by Ratamahatta 2
MeanM@ Posted June 5 Posted June 5 Jakovljevic mora da je pijan ozbiljno. Jako mu je stalo da kaze da ima informacije. Jedno osmi put veli kako ima informacije. Kompletna budala
Dankan Ajdaho Posted June 5 Posted June 5 Btw, ja bih bio najsretniji na svetu da se hala isprazni onog sekunda kada krene vređanje bilo koje vrste, nevezano ko igra, ili deo hale koja to radi, ako ne učestvuje većina. 2 1
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 Mogli smo i mi pevati Covic Vesna hala nam je tesna, ali jedno brdo dva univerzuma 1
Papovac Posted June 5 Posted June 5 3 minutes ago, MeanM@ said: Jakovljevic mora da je pijan ozbiljno. Jako mu je stalo da kaze da ima informacije. Jedno osmi put veli kako ima informacije. Kompletna budala nije pijan, to je stvarnost.
bradilko Posted June 5 Posted June 5 (edited) 4 minutes ago, MeanM@ said: Jakovljevic mora da je pijan ozbiljno. Jako mu je stalo da kaze da ima informacije. Jedno osmi put veli kako ima informacije. Kompletna budala ne deluje bas tako. bar 10 puta je ponovio da ne sme da se vredja drzava tj vucic. Edited June 5 by bradilko 1
MeanM@ Posted June 5 Posted June 5 1 minute ago, Papovac said: nije pijan, to je stvarnost. A mozda i to. Svakako mi zvuci poprilicno neartikulisano. Ne verujem da moze ikome sa iole mozga da proda bilo kakvu pricu.
Recommended Posts