uini Posted June 4 Posted June 4 caanaan se do sada nije nesto povredjivao a cepa ozbiljne minute i u jakom 2-way intenzitetu evo yago mlad kao jutarnja rosa, pa se tri puta ove sezone povredio, kao u narodnoj pesmi. top slicno, tj jos gore a jos je mladji 1
uini Posted June 4 Posted June 4 mene vise brine sto je canaan patuljak, mada je realno opasan defanzivac
kralj Posted June 4 Posted June 4 Jedan od najboljih na lopti. Plus je opasna ložana. Radiće ga tribina, ima da pripaljuje kao nezdrav. Ali ne radujem se skupim afirmisanim strancima, šta ću. Jače od mene. 2
dragance Posted June 4 Posted June 4 6 minutes ago, uini said: mene vise brine sto je canaan patuljak, mada je realno opasan defanzivac Jebo te, ja sam veci od njega za 10cm! 1 1
kralj Posted June 4 Posted June 4 3 minutes ago, dragance said: Jebo te, ja sam veci od njega za 10cm! Ne smeta, protiv Pantera bi recimo odigrao fenomenalnu kombinaciju alpske kombinacije, badmintona i limbo skatinga.
booyaka Posted June 4 Posted June 4 12 minutes ago, dragance said: Jebo te, ja sam veci od njega za 10cm! Ja za 9 😂
kralj Posted June 4 Posted June 4 Pa opet, biblijska bi pravda bila da ih baš on završi, posle onih reakcija na lupkanje grba. 2 1
booyaka Posted June 4 Posted June 4 https://www.instagram.com/p/C7w3K6FMGwn/?igsh=MW9hb2R3dnRxYjZndA== 1 1
Gutterball Posted June 4 Posted June 4 2 hours ago, kralj said: Teo, Kenan i Hanga. Gerijatrija, bićemo kao Real. Znači samo finale, ništa titula...?
booyaka Posted June 4 Posted June 4 Plej koji ima manje od dve asistencije po utakmici u proseku? Taj bolje da ide u komšiluk, Robija voli takve.
Dankan Ajdaho Posted June 4 Posted June 4 Koji plej sa dve asistencije? BTW, zna li se zašto je Tompkins igrao svega par minuta?
Recommended Posts