Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted

eeee ali je zato na 11. mestu u drugom takmičenju! 

Opet je na pitanje kako komentariše činjenicu da je izgubio SEDAM puta za redom rekao da je svima koji se malo razumeju u košarku sve jasno i poručio novinaru da pogleda tabelu Evrolige :lol:

• +1 1
  • Haha 7
Posted
2 minutes ago, Heaviside said:

Opet je na pitanje kako komentariše činjenicu da je izgubio SEDAM puta za redom rekao da je svima koji se malo razumeju u košarku sve jasno i poručio novinaru da pogleda tabelu Evrolige :lol:

Ne znam što se ljuti kad mu je čestitano pre meča za taj uspeh. 

• +1 2
Posted

Lijepo je kad je trener tima za koji navijas gospodin poput Sfera, a ne primitvni ljomber.

• +1 6
  • Wub 2
Posted

Jago izgleda ruptura mišića.

I to je loše, ali u poređenju sa prednjim ukrštenim čega sam se prvo uplašio je daleko manji problem.

• +1 3
Posted
10 minutes ago, Heaviside said:

...gde je usput ubedljivo izgubio od istog ovog protivnika. A u prvoj u EL je Sedmo takođe bio na putu da ga lagano dobije, nego behu teški brejnfartovi na samom kraju.

• +1 2
Posted

Google opet zna :wub:

IMG_0077.thumb.png.e2dff067c5d118718565869e0924d1ad.png

• Haha 2
Posted

Propušta kvalifikacije, ali bi trebalo da bude spreman za Pariz.

• +1 2
Posted

Žao mi je samo što će ovaj trud ostati uzaludan zbog više sile. Jbg, em imaš pola tima sa traumatologije, em su matori, em imaš najgoru lekarsku ekipu u poznatom kosmosu, i na sve to još nemaš sreće..

• +1 1
Posted

Kaze Pantic da je Partizan opet pokraden, sedmi put ove sezone:fantom:

• Haha 3
  • Tužno 3
Posted
2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Žao mi je samo što će ovaj trud ostati uzaludan zbog više sile. Jbg, em imaš pola tima sa traumatologije, em su matori, em imaš najgoru lekarsku ekipu u poznatom kosmosu, i na sve to još nemaš sreće..

Imamo neke šanse ako Nedovića osposobe i Teo odigra makar pristojno. Bolomboj bi harao protiv ovog sastava Partizana, ne znam koliko je realno da zaigra u trećoj. Sve u svemu se slažem da su nam šanse vrlo slabe znajući koliko nam se sporo vraćaju igrači posle povreda.

• +1 1
Posted

Mislim da je odsustvo Jaga onaj poslednji ekser koji će nas zaustaviti da osvojimo i kls. 

Ne vidim kako je izvedivo njega na nadoknaditi sa postojećim ljudstvom.

• +1 1
Posted (edited)

Jago se okrenuo i gleda ko ga je udario po listu, a nema nikog iza njega, kažu da je to simptom kad pukne Achiles, kao Durant onda

Edited by levi
Posted

Nisam gledo, ali

Screenshot_20240411_235003.jpg

• Vojvodo,serdare 3
Posted

Da, ali u Evroligi je 11.

• +1 2
  • Haha 1
Posted (edited)

I tamo je dobio 15 razlike po vaginici :riba:

Samo tamo kazne nisu bakšiš

Edited by Ratamahatta
  • +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...