Heaviside Posted June 3 Posted June 3 eeee ali je zato na 11. mestu u drugom takmičenju! Opet je na pitanje kako komentariše činjenicu da je izgubio SEDAM puta za redom rekao da je svima koji se malo razumeju u košarku sve jasno i poručio novinaru da pogleda tabelu Evrolige 1 7
Barrister Posted June 3 Posted June 3 2 minutes ago, Heaviside said: eeee ali je zato na 11. mestu u drugom takmičenju! Opet je na pitanje kako komentariše činjenicu da je izgubio SEDAM puta za redom rekao da je svima koji se malo razumeju u košarku sve jasno i poručio novinaru da pogleda tabelu Evrolige Ne znam što se ljuti kad mu je čestitano pre meča za taj uspeh. 2
hrkljush boys_2 Posted June 3 Posted June 3 Lijepo je kad je trener tima za koji navijas gospodin poput Sfera, a ne primitvni ljomber. 6 2
Dankan Ajdaho Posted June 3 Posted June 3 Jago izgleda ruptura mišića. I to je loše, ali u poređenju sa prednjim ukrštenim čega sam se prvo uplašio je daleko manji problem. 3
Malvo Posted June 3 Posted June 3 10 minutes ago, Heaviside said: eeee ali je zato na 11. mestu u drugom takmičenju! Opet je na pitanje kako komentariše činjenicu da je izgubio SEDAM puta za redom rekao da je svima koji se malo razumeju u košarku sve jasno i poručio novinaru da pogleda tabelu Evrolige ...gde je usput ubedljivo izgubio od istog ovog protivnika. A u prvoj u EL je Sedmo takođe bio na putu da ga lagano dobije, nego behu teški brejnfartovi na samom kraju. 2
VoodooDerina Posted June 3 Posted June 3 Propušta kvalifikacije, ali bi trebalo da bude spreman za Pariz. 2
Dankan Ajdaho Posted June 3 Posted June 3 Žao mi je samo što će ovaj trud ostati uzaludan zbog više sile. Jbg, em imaš pola tima sa traumatologije, em su matori, em imaš najgoru lekarsku ekipu u poznatom kosmosu, i na sve to još nemaš sreće.. 1
Micko8 Posted June 3 Posted June 3 Kaze Pantic da je Partizan opet pokraden, sedmi put ove sezone 3 3
Heaviside Posted June 3 Posted June 3 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Žao mi je samo što će ovaj trud ostati uzaludan zbog više sile. Jbg, em imaš pola tima sa traumatologije, em su matori, em imaš najgoru lekarsku ekipu u poznatom kosmosu, i na sve to još nemaš sreće.. Imamo neke šanse ako Nedovića osposobe i Teo odigra makar pristojno. Bolomboj bi harao protiv ovog sastava Partizana, ne znam koliko je realno da zaigra u trećoj. Sve u svemu se slažem da su nam šanse vrlo slabe znajući koliko nam se sporo vraćaju igrači posle povreda. 1
Dankan Ajdaho Posted June 3 Posted June 3 Mislim da je odsustvo Jaga onaj poslednji ekser koji će nas zaustaviti da osvojimo i kls. Ne vidim kako je izvedivo njega na nadoknaditi sa postojećim ljudstvom. 1
levi Posted June 3 Posted June 3 (edited) Jago se okrenuo i gleda ko ga je udario po listu, a nema nikog iza njega, kažu da je to simptom kad pukne Achiles, kao Durant onda Edited June 3 by levi
Ratamahatta Posted June 3 Posted June 3 (edited) I tamo je dobio 15 razlike po vaginici Samo tamo kazne nisu bakšiš Edited June 3 by Ratamahatta 2
Recommended Posts