Dankan Ajdaho Posted June 3 Posted June 3 Kako je ovo suđenje podsetilo na najbolja vremena Duška Vujoševića. 3
uini Posted June 3 Posted June 3 inače, nisam ispratio, tu imamo problem: nedović i yago out? bio sam u putu tokom drugog poluvremena uglavnom
Dankan Ajdaho Posted June 3 Posted June 3 (edited) @uini ago sasvim sigurno, nadajmo se da nisu ukršteni, a Nedara ko zna šta mu je, standardna kolekcija proleće-leto. Edited June 3 by Dankan Ajdaho 1
levi Posted June 3 Posted June 3 14 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Jadnost. nezapamćeno nešto, centar promašuje bacanja 1 2
assignment Posted June 3 Posted June 3 1 minute ago, uini said: inače, nisam ispratio, tu imamo problem: nedović i yago out? bio sam u putu tokom drugog poluvremena uglavnom Nedović je bio opet ušao, pa trajno se vratio na klupu, Jago se hvatao za list leve noge.... 1
Dankan Ajdaho Posted June 3 Posted June 3 (edited) @levi Ne samo to, već potpuna babnost™ u igri, onaj skok Ledeja preko njega neko i ne bi sudio. Užasan je bio. Edited June 3 by Dankan Ajdaho
Ros Posted June 3 Author Posted June 3 18 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Skakanje na leđa je faul uvek i svugde. nije tamo gde se treneru obraća sa Vi 4 3
Dankan Ajdaho Posted June 3 Posted June 3 Ali nestvarno kakvo suđenje. Ledej se uhvati rukama za igrača, krene da ga vuče, padne, i ovi majmuni sviraju faul. I tako tri puta. 3
uini Posted June 3 Posted June 3 12 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ali nestvarno kakvo suđenje. Ledej se uhvati rukama za igrača, krene da ga vuče, padne, i ovi majmuni sviraju faul. I tako tri puta. bilo je waddafuck odluka na sve strane, da budemo posteni; onaj leday faul u napadu na kraju, kontam vise kao karmu za sva nepocinstva i nedela, nego realan faul.
Блок_64 Posted June 3 Posted June 3 Faul Ledeja nije postojao da se ne lazemo.Ali nije postoja ni faul na Andjusicu pa su iz toga izvukli cetri slobodna bacanja. 5
Popular Post MiddleClass Posted June 3 Popular Post Posted June 3 "10 mjeseci sam ovdje i nisam pricao ni o cemu osim o kosarci i imao postovanje prema svima... igracima, protivnicima i sudijama. ali konstantno u poslednja 3 mjeseca slusam nepostovanje sa druge strane i vrsenje pritiska na sudije i sada su dobili trojicu sudija koji nisu bili fer i nisu imali isti kriterijum" Bravo Sfero! 10 3
Recommended Posts