Milosh76 Posted June 3 Posted June 3 20 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa nek plati onda ako je dileja. Sam bira sta ce raditi sa svojim parama.. Platice Covic...
Heaviside Posted June 3 Posted June 3 Ma platiće im reket kao što im i inače plaćaju. Kao da je bitno šta je nominalni razlog za koju isplatu i kako pokrivaju to knjigama. Kalina svakako neće doći ako mu je neto cifra koju će dobiti neprihvatljiva.
Micko8 Posted June 3 Posted June 3 (edited) Coki sine urazumi se i pusti dete da igra, jebes evroligu, stvori nesto za srpsku reprezentaciju, 28 komata danas Edited June 3 by Micko8
levi Posted June 3 Posted June 3 ne jebeš Evroligu, mali treba da pegla ABA u FMPu ili Megi, zavisi ko mu je menadžer 2
Micko8 Posted June 3 Posted June 3 On verovatno nece ni potpisivati profesionalni ugovor sa CZ. A 18 godina ako se ne varam tek puni u Novembru, on je jedan od najmladjih igraca na kampu u Trevizu.
kralj Posted June 3 Posted June 3 (edited) Pametno, Zvezda mora da gradi autoritet razvojnog kluba od nule. Topić je propao kao adut u tom smislu zbog povrede, ali delovalo je da bi dobio veliku ulogu. Mada ja mislim da će potpisati. Edited June 3 by kralj
booyaka Posted June 3 Posted June 3 Žao mi je, večeras Nole ima prednost. Ionako smo tukli ove Indijance šest puta zaredom.
MiddleClass Posted June 3 Posted June 3 Jago dobar ofanzivno, ali pozadi smo sve preko njega primili...
Recommended Posts