Dankan Ajdaho Posted June 3 Posted June 3 (edited) Kvota na nas 1.27, javlja mi se da to znači da Bolomboj igra. PS Ili da ne igra Panter Edited June 3 by Dankan Ajdaho
Wilde Posted June 3 Posted June 3 Ozbiljno bi me iznenadilo da Bolomboja vidimo do kraja na parketu. Niko živ ga više ne spominje, tako da je verovatno u pitanju naša trejdmark situacija kad se igrač povredi i nema ga mesec dana duže nego što je očekivano za takvu povredu. Panter je valjda rovit ali će igrati. 1
uini Posted June 3 Posted June 3 njima ce igrati svi koji su questionable, nama nece svi koji su questionable. sta nam rade 1
MiddleClass Posted June 3 Posted June 3 1 hour ago, levi said: ko nam je tu od centara, Mitar i Dalibor? jel ima neki junior? Trej je bio petica kroz karijeru
Nikodije Posted June 3 Posted June 3 insajder na tamou pise da se kalina sve dogovrio sa klubom, ali da navijaci jos uvek vagaju da li da daju zeleno svetlo 3 1
Hroničar Posted June 3 Posted June 3 2 minutes ago, Nikodije said: insajder na tamou pise da se kalina sve dogovrio sa klubom, ali da navijaci jos uvek vagaju da li da daju zeleno svetlo Nije laka odluka... 1 3
Jimmy Kowalski Posted June 3 Posted June 3 4 minutes ago, Nikodije said: insajder na tamou pise da se kalina sve dogovrio sa klubom, ali da navijaci jos uvek vagaju da li da daju zeleno svetlo Pa zar se nije izvinio i rekao da je Kosovo Srbija. Sta sad hoce? 1
Wilde Posted June 3 Posted June 3 Jedna donacija za Đurđeve stupove, čujmene krimose sa šipke, za Đurđeve stupove i biće to regulisano. Mi smo jedini klub koji obeštećenje za dovođenje igrača mora da plati svojim navijačima.
Ivo Petović Posted June 3 Posted June 3 Pregovaraju koliki će reket sad da mu naplate. Ne znam koji će kurac Kalini još jedan dolazak u ovo naci-blato, mada nije ni on neki etalon racionalnog ponašanja. U svakom slučaju, jedan od retkih koji me mogu ponovo zainteresovati da pogledam malo košarke. 1 1
Jimmy Kowalski Posted June 3 Posted June 3 Pa nek plati onda ako je dileja. Sam bira sta ce raditi sa svojim parama.. 1
Wilde Posted June 3 Posted June 3 Svakoga ko pokuša da sabotira njegovo dovođenje valja šamarati svežom pastrmkom dok se ne opameti. 3 1
Recommended Posts