Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2023/24

Ros

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, copkillah said:

Nađite u medijima gde se tada pominjala policijska pratnja, kontam da nije teško kad ste tako ubeđeni. 

Već sam stavio link.

Posted

Potvrdio je i sam igrač.

Posted

Pošto će Bolomboj propustiti finale, kakva borba titana Mitar vs Smajli nas očekuje...

spacer.png

Posted

Daleko je ponedeljak, možda se do tada i Smajli seti da ima neodložne obaveze u reprezentaciji Koteža.

• +1 1
Posted

Mitar može samo da zaboravi više košarke nego što će Smajli ikada da nauči. Nije umesno poređenje u ovom delu karijere Smajlija😀 40% da će Smajli sazreti, 100% da neće. 

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
4 hours ago, booyaka said:

Već sam stavio link.

Kao što rekoh, ne iz 2021. već iz 2016. kad se to sa policijskom pratnjom navodno dešavalo. I ti i Laki rekoste da je to bilo tada u medijima, ne vidim što je toliko teško da se nađe neki validan link. 

• +1 1
Posted

Ne sećam se medija, već foruma.

Posted

Zna li se sta je kod Bolomboja u pitanju, o kakvoj se povredi radi?

Posted

Telegraf (kašljuc kašljuc) piše ruptura mišića.

• Hvala 1
Posted
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Ne sećam se medija, već foruma.

Dakle, ništa :fantom:

• -1 1
Posted (edited)

Kakve veze ima iz koje godine je svedočenje? Taj zločin ne zastareva.

Edited by booyaka
Posted

Odjednom nema veze kad se ispostavilo da se priča o muriji svela na obrisani post na insta, važi :lol:

• -1 1
Posted

Poenta je da je Kinzi tek kada se osetio bezbednim progovorio o tome, bez da ga je iko pitao nešto o tome. A ako je izbrisao tvit to je opet zbog mentola zbog kojih je prvobitno bio ugrožen.

• +1 1
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
46 minutes ago, copkillah said:

Dakle, ništa :fantom:

A koja je poenta ovog istraživačkog poduhvata? Hoćeš Kinzija da uhvatiš u laži?

• Haha 2
Posted
7 hours ago, salerokada said:

A koja je poenta ovog istraživačkog poduhvata? Hoćeš Kinzija da uhvatiš u laži?

Tebi nije čudno da se ta info pojavila tek pet godina kasnije, a da pre toga nema nikakvog traga o istoj? Uzmi u obzir sve okolnosti, posebno izvesnu ćoravu osobu koja bi tako nešto itekako izmuzla preko tabloida, kao što to i inače radi kad god ima priliku. 

• -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...