booyaka Posted May 29 Posted May 29 Treba dovesti pleja koji može da isporuči 12 do 15 poena uz 60% šuta za 2 i 40% za tri, ne manje od pet asistencija i jedna izgubljena za 20 minuta igre. 1
assignment Posted May 29 Posted May 29 15 minutes ago, booyaka said: Treba dovesti pleja koji može da isporuči 12 do 15 poena uz 60% šuta za 2 i 40% za tri, ne manje od pet asistencija i jedna izgubljena za 20 minuta igre. To mogu mnogi, ti verovatno ciljas na "konstantno" 1
booyaka Posted May 29 Posted May 29 Biću prezadovoljan ako to budu cifre u EL na nivou sezone. Da, znam da takav igrač košta, ali plej je najvažniji.
uini Posted May 29 Posted May 29 43 minutes ago, Nikodije said: 100% sam siguran da ce zveropulos traziti bar 1 jakog defanzivca spolja s obzirom na pamuk koji imamo u vidu jaga, tea i nedovica. pamtim cmm kao slabog defanzivca iz vremena kkp, ti kazes da je sada bolji, treba ti verovati, sigurno si ga vise gledao ove sezone nego ja. vrlo korektan po onome sto sam video u cca 6-7-8 tekmi
uini Posted May 29 Posted May 29 12 minutes ago, booyaka said: Biću prezadovoljan ako to budu cifre u EL na nivou sezone. Da, znam da takav igrač košta, ali plej je najvažniji. ma da ali ove cifre koji si naveo u 20ak minuta vetovatno nemaju ni neke euroleague legende 2
uini Posted May 29 Posted May 29 1 minute ago, Milošica said: Diamantidis kroz EL karijeru ima 9ppg, Papalukas 7ppg dok teokratija ove sezone za 21mins ima 9.4pts (81.9% / 49% / 34%) feat 5.9ast i dve prodaje, tako da nije ni cudo da ima nezadovoljnih :i 2
booyaka Posted May 29 Posted May 29 Ne na nivou cele karijere nego na nivou sezone. Ako u Olimpijakosu, Panatenaikosu, Realu ili Barseloni imaš 9 poena ne vidim razlog zašto ne bi u Zvezdi imao 12 jer će imati veći protagonizam.
Wilde Posted May 29 Posted May 29 Just now, uini said: dok teokratija ove sezone za 21mins ima 9.4pts (81.9% / 49% / 34%) feat 5.9ast i dve prodaje, tako da nije ni cudo da ima nezadovoljnih :i Podbacio™. 1
booyaka Posted May 29 Posted May 29 2 minutes ago, uini said: dok teokratija ove sezone za 21mins ima 9.4pts (81.9% / 49% / 34%) feat 5.9ast i dve prodaje, tako da nije ni cudo da ima nezadovoljnih :i Još jedan približno kao on, samo mlađi & brži.
pantelia Posted May 29 Posted May 29 Ja sam ove godine mnogo vise gledao Baskoniju nego CZV ili KKP. Kodi je sasvim dobar defanzivac, po mojoj nestrucnoj proceni. Kakav je bio u KKP, ne secam se. U svakom slucaju on i Kanga mi se cine kao dovoljan par defanzivnih veznih na 1 i 2.
Wilde Posted May 29 Posted May 29 30 minutes ago, booyaka said: Još jedan približno kao on, samo mlađi & brži. Ima jedan mlađi (25 godina) i mnogo brži, s približnim brojkama (80.7%/46.7%/40.2%, 3.9 ast, 1.9 izgubljenih lopti), EL PIR 9.1, može on?
VoodooDerina Posted May 29 Posted May 29 (edited) 54 minutes ago, uini said: dok teokratija ove sezone za 21mins ima 9.4pts (81.9% / 49% / 34%) feat 5.9ast i dve prodaje, tako da nije ni cudo da ima nezadovoljnih :i Mislim da je Teodosićeva sezona nekako ostala ispod radara i kao da ljudi nisu svesni koliko je on vukao ovu (do skoro) grupu građana 90% sezone. Na tim smo zaličili tek u ovoj finalnoj seriji i iako ne deluje da je ijedan igrač u nekoj životnoj formi trenutno, sada bih se opkladio da bismo imali bar 4-5 pobeda više ovako posloženi. Edited May 29 by VoodooDerina 2 1
booyaka Posted May 29 Posted May 29 21 minutes ago, Wilde said: Ima jedan mlađi (25 godina) i mnogo brži, s približnim brojkama (80.7%/46.7%/40.2%, 3.9 ast, 1.9 izgubljenih lopti), EL PIR 9.1, može on? Za koliko minuta?
Recommended Posts