Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Kada ce vise da promene ovo ofsajd pravilo.:rolleyes:

Posted
1 minute ago, Miljenko said:

Kada ce vise da promene ovo ofsajd pravilo.:rolleyes:

Batali igru na golove :whistle:

Posted

Nadam se da ce usvojiti onaj predlog Wengera. Jbg, ja ne igram fiks na fudbalu, verovatno najnezgodnija stvar za kladjenje, nevezano o kom je sportu rec.

Posted

Kakav pas Haverca za 2:0... 

Posted

Opet smo imali Arteta specijal da se folira povreda glave dok protivnik napada :lol:

Mada, ako biram, neka Arsenal uzme titulu, zbog našeg Arlea :heart:

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Miljenko said:

Nadam se da ce usvojiti onaj predlog Wengera. Jbg, ja ne igram fiks na fudbalu, verovatno najnezgodnija stvar za kladjenje, nevezano o kom je sportu rec.

F_N4um9XEAAgGPW?format=png&name=900x900

U teoriji zvuci zanimljivo, ali mislim da bi u praksi dovelo do jos vise problema nego trenutno pravilo - kao prvo, totalno se menja koncepcija postavke i kretnje napadaca i odbrambenih igraca, pa ce to postati varijacija trenutnog sporta (zamisli samo situaciju kada se ubacuje lopta u kazneni iz nekog faula ili skracenog kornera, koji ce to hrkljus da bude sa napadacem i onim koji ga cuva). Druga situacija, je da ce napadaci teziti da budu blizu odbrambenog (namerno da budu u liniji sa njim i korak ispred), pre sprinta, sto protivreci tecnim akcijama i bezanju u prazan prostor kod gradjenja napada. Mislim da bismo gledali totalno drugaciji fudbal.

• +1 4
Posted

Nisam očekivao baš ovakvo lupanje. Za nas neutralne šteta što je ono Mikijevo bilo ofsajd.

Posted (edited)

Ovo gurkanje golmana bi verovatno bilo faul van, no ne i u PL. Spretniji Arsenal dosta.

Edited by Miljenko
  • +1 1
Posted

Ja sam za deblje/debele linije ofsajda, pa ako se preklapaju, nije ofsajd. Da npr celim stopalom možeš da budeš ispred i da to nije ofsajd, to bi bio neki kompromisa između sadašnjeg, neodrživog, stanja i Vengerove ideje. 

Posted

Pa da. Kod prekida (koji nije korner), ekipa u napadu i nema neku prednost, posto odbrana moze da spreci akciju, dobrim drzanjem linije. Na hokeju je to reseno tako sto nakon ulaska u ofanzivnu trecinu, tamo nema ofsajda, bez izlaska iz iste.

Posted

Celzi gleda sta Havertz radi i neverue

Posted
On 23. 4. 2024. at 23:30, Mindaugas Žukauskas said:

Mnogo smo jaki

Ovo je dobro ostarilo

Posted

Dobise penal, nakon 5-6 reklamiranih situacija.:rolleyes:

Posted

Svi igraju protiv Liverpula :fantom:

• Haha 1
Posted (edited)

Ali kakvo drvo igra centarfora za Notingem jbm ti zivot sta je ovo, Srnic bi dao 3 gola do sad

edit: pa da, preziva se Wood 

Edited by JohnnyD
  • Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...