Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

• Replies 7.2k
  • Views 258.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

1 hour ago, Jean-Luc Picard said:

Pretpostavio sam, čim je stavljeno u ponudu kladionica. Nego druga stvar me sad tu zanima, ako neko zna odgovor....Ima smisla igrati ispočetka s obzirom da je rezultat nerešen pa niko nije oštećen igranjem ispočetka, međutim da je neko vodio u tom trenutku onda bi taj neko bio oštećen da se utakmica igra ispočetka, moralo bi se nastaviti od trenutka prekida !?

Mislim da je u prošlosti bilo već nastavljanja utakmica koje su prekinute, što zbog provale oblaka, što zbog upada navijača. Moguće da postoji neka fleksibilnost kad je X na snazi, kao u ovom slučaju, pa se možda i timovi pitaju.

d6p0it1d84oc1.jpeg?width=630&auto=webp&s

Ok, imamo drugoplasiranog, još samo da se vidi za pozicije 3 i 1

Ludilo u Bornmutu :ziga:

Klasik.

PL > CL :covid19:

Edited by ducca

Okrenuše :majesty2:

15 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ok, imamo drugoplasiranog, još samo da se vidi za pozicije 3 i 1

Ja baš gledam suprotno, računam da je po zakonu velikih brojeva sad red da protivnik vulva završi ili prvi ili treći (jer je drugi i četvrti već bio).

Sta, kazu da su igraci Liverpula za Pepa Lijndersa a ne za Xabi Alonsa?¿

@Weenie Pooh ribo jedna, sto meni palac nadole, to je preneto kod mene iz engleske stampe :sad:

elem, ko je za Luton danas, ide na ignore :foot2:

10 minutes ago, Lancia said:

@Weenie Pooh ribo jedna, sto meni palac nadole, to je preneto kod mene iz engleske stampe :sad:

elem, ko je za Luton danas, ide na ignore :foot2:

Video sam i ja, glupost je. Pitali da li bi im bilo OK da Pep Lijnders ostane i zameni Flopa, oni rekli da bi, a to se posle kao prenosi "LFC igrači odbijaju novog menadžera." Nije Čelsi u pitanju pa da igrači biraju ko će da ih trenira.

Nemam nikog iz Lutona u timu danas, iz Foresta Murillo i Taiwo.

Slično važi i za ostale duele, nula igrača iz AVFC, tri iz WHU; nula Fulham, tri Spurs...

Dakle ko se kladi, može kuću da stavi na Luton, Vilu, Fulham, i Burnley :sad:

Edited by Weenie Pooh

Lose igra Forest, bas jadan fudbal.

Iskukao si primljen gol, da mi ne donesu ni clean sheet :isuse:

Bravo Fulame!

:lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout