Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted

Sad se pominje i Žoao Felix :ph34r:

Od zadnjeg veznog, preko desnog beka, do neizostavnog broja 9, mi dovodimo sve kontra :covid19:

• +1 1
Posted

Lebac ti ražani 

• Wub 2
  • Tužno 2
Posted

Očekivao sam to, samo su me zbunili kad su ranije objavili da Diaz uzima sedmicu a za ovog ništa :sad:

Dakle, 

#4 Van Dijk

#5 Konate

#6 Thiago 

#7 Diaz

#8 Szoboszlai

#9 Darwin

#10 Mac Allister

#11 Salah

:hail:

Samo bekovi jedu govna, po običaju. Kad ih u postavi budu zamenili #2 Gomez i #3 Fabinho, biće 

InsignificantUntimelyBobolink-max-1mb.gi 

Posted

Kupim zeleni gostujući, Darwin 27 on promeni broj. Jebote nunjez, ni za dres nisi [emoji23]

• Haha 2
Posted
10 minutes ago, John Coltrane said:

Lebac ti ražani 

Ceo intervju:

Delovalo je da je dečko u problemu... Uglavmom se provlačilo svuda, pa i ovde da je u pitanju razmažena zvezda... Meni ga je nekako uvek bilo žao. Neverovatan talenat.

• +1 1
Posted
Just now, Mercuzzio said:

Ceo intervju:

Delovalo je da je dečko u problemu... Uglavmom se provlačilo svuda, pa i ovde da je u pitanju razmažena zvezda... Meni ga je nekako uvek bilo žao. Neverovatan talenat.

Ima onaj strašan deo iz Amazonovog filma o Totteu kad mu Murinjo “drži slovo”…

Posted
3 minutes ago, John Coltrane said:

Ima onaj strašan deo iz Amazonovog filma o Totteu kad mu Murinjo “drži slovo”…

Pa pominje ovde u intrevjuu da je razmišljao da se penzioniše tada

Posted
13 minutes ago, Zlurad said:

Kupim zeleni gostujući, Darwin 27 on promeni broj. Jebote nunjez, ni za dres nisi emoji23.png

Mozda ti bude poslao devetku o svom trosku kao sto je i "Diaz" odradio za sve one koji su kupili zatarelo #23.

Posted

Ko se zajebe pa kupi te visoke brojeve umesto da sačeka i vidi da li će nešto stvarno biti od igrača, realno je sam kriv IMO.

Posted
53 minutes ago, Zlurad said:

Kupim zeleni gostujući, Darwin 27 on promeni broj. Jebote nunjez, ni za dres nisi emoji23.png

stavi + izmedju

• +1 3
  • Haha 1
Posted

A jbga, naručio kod kineza zajebancije radi. Čekam da stigne pa crtam plus izmedju. Mislim, 18 evra isto moze jedan plusić izmeÄ'u smile.png

Mada koliko vidim Romano piše da je Henderson dogovorio da ide iz LFC-a. Da naručim njegov dres, sa sve pride kapitenskom trakom i da mu pošaljem u SA da se potpiše.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...