Jump to content
IGNORED

Premier League 2023-24

ArleKino
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Recommended Posts

Posted (edited)

On second thought....ipak daj te Čelzijeve škartove. 

Edited by Jean-Luc Picard
  • Haha 1
Posted

Ali i Dejvison Sančez napušta Totte i seli se u Spartak Moskvu. U svakom slučaju neki londoneri će pazariti Glavatog.

Atalanta završava napadača Almerije, El Bilal Turea, za rekordnih 30milki, što nadam se, otvara vrata OT za Hojlunda. Navodno su personal terms dogovoreni pre par meseci, ali tim iz Bergama ne odustaje od visokog obeštećenja.

Posted

Gazzeta javlja da se Amrabat pozdravio sa saigračima i da je prelazak na Trafford pitanje dana... :rolleyes: 

• Wub 1
Posted

west ham da doda jos isto toliko i mozda mogu imati gallaghera :fantom:

Posted
51 minutes ago, ducca said:

Gazzeta javlja da se Amrabat pozdravio sa saigračima i da je prelazak na Trafford pitanje dana... :rolleyes: 

Taman da se ispise na Marakani...

Nego, nesto vrtim stare utakmice iz doba Gigsa i Bekama, a posle Ronalda, i ovaj pasus o krilima u tekucoj postavi (iz MEN) mi privukao paznju: "United are well-stocked in the wide areas and competition for places, particularly to provide backup to Rashford and Antony, is fierce. Sancho, Garnacho, Amad and Pellistri are all chasing the same goal."

Meni ovih 6 imena ne zvuci bas kao "fierce competition" - mozda zato sto su mi Entoni i Sanco i dalje neubedljivi, a Rasford malo-malo pa iz nuzde uskace na strajkera (gde imamo samo vecito povredjenog Marsijala i upitno koga cemo dovesti, if any)... 

Sredina veznog reda mi je za klasu jaca (Bruno, Kazemiro, Eriksen, evo sad i Maunt i izgleda Amrabat, a i Mainoo se pomalja - to say nothing about McFred). Sta vi sektasi (i ostali) mislite?

Posted
26 minutes ago, papapavle said:

Taman da se ispise na Marakani...

Nego, nesto vrtim stare utakmice iz doba Gigsa i Bekama, a posle Ronalda, i ovaj pasus o krilima u tekucoj postavi (iz MEN) mi privukao paznju: "United are well-stocked in the wide areas and competition for places, particularly to provide backup to Rashford and Antony, is fierce. Sancho, Garnacho, Amad and Pellistri are all chasing the same goal."

Meni ovih 6 imena ne zvuci bas kao "fierce competition" - mozda zato sto su mi Entoni i Sanco i dalje neubedljivi, a Rasford malo-malo pa iz nuzde uskace na strajkera (gde imamo samo vecito povredjenog Marsijala i upitno koga cemo dovesti, if any)... 

Sredina veznog reda mi je za klasu jaca (Bruno, Kazemiro, Eriksen, evo sad i Maunt i izgleda Amrabat, a i Mainoo se pomalja - to say nothing about McFred). Sta vi sektasi (i ostali) mislite?

Priča se da neće ni putovati u Beograd, videćemo kolko večeras.

Apropo krila slažem se s tobom da je to daleko od nekog ludila, leva strana na pipiru deluje potentno sa Rashfordom (ako zadrži nivo od prošle sezone sad kad je potpisao ugovor, nije mu strano da zglajzne sa fokusom a samim tim i formom), Garnachom koji je sve ozbiljnija opcija (mada je celo leto proveo u blejanju po jahtama i Balenciaga revijama, bojim se dobro poznatog scenarija ove godine sa tim mladim igračima koji postanu zvezde preko noći, čak se medju zadnjima priključio pripremama jer je tobože igrao u junu za Argentinu pa da se dečko lepo odmori) i Sanchom (koji će igrati ove sezone izgleda sve - i levo i desno i CF i iza CF po ETH izjavama). Desno Antony mi je i dalje flop u najavi ali je ljubimac Ten Haga pa ima kredita još uvek na pretek (a i koštao je puno pa ne bi valjalo da prvi veći njegov odabir bude težak bust), Sancho je i ovde opcija nadam se i možda može biti i bolje rešenje tokom sezone od Brazilca, možda i Mount bude neki put popunio ovaj deo terena. Amada i Pelistrija ne očekujem puno u akciji, ne bi me iznenadilo i da jedan a možda i oba budu prodati ili iskorišćeni kao deo nekog trasfera, mada povreda Amada komplikuje malo stvari, a i njegov pokušaj da se nametne za backupa Antonija nažalost.

Sredina veze ako dodje Amrabat izgleda solidno, Mainoo mi se baš svidja i nadam se nekoj ulozi ove sezone, Fred leti (bože pomozi) McT možda (mada bih njega sačuvao jer je dete kluba i zapravo nikad nije bio nešto katastrofalan da ne bi bio deo rotacije, u Škotskoj unazad mesecima kida i daje golove, prvi je strelac kvalifikacija za Euro mislim, to se mora ili naplatiti lepo ili zadržati). Donny nadam se leti nadje li se neko da izvadi novčanik za njega, Eriksen seli na klupu i domaće kupove pa ćemo videti. Ključ je kako iskoristiti Mounta (za njega još nisam siguran šta će biti uloga i koliko može doprineti) i da Casemiro sačuva nerve da ne dobija retardirane crvene a po mogućstvu ni jeftine žute kartone, i dalje je on ključ sredine terena. Bruno ko Bruno, nabijač manjih timova, više se ni ne nadam da će se pojaviti u nekom derbiju...

Popuni li se CF pozicija (a deluje sve da hoće sa "malim" Hojlundom), ove sezone će najviše škripati na RB mislim, Dalot i Bissaka imaju svoje mane i nijedan nije idalno long-term rešenje ali jbg tako je kako je, nema se za sve ovog leta :cry: :sirotinja: 

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Niko od tih desnih "krila" nije igrac koji ce iskoristiti brzinu, probiti 1na1 i stvoriti sansu. Antoni ima prvi korak ali neke kratke noge pa ga sustignu vec nakon 10m. Na sve to i desni bekovi isti takvi, bas bezveze. Pelistri bi tu mogao traziti sansu. Lijevo je sasvim ok sa Rasom i Garnacom.

Posted

Elanga zvanično kod Šumara, 15milki.

Glede krila, ostaje nam da se nadamo da će klinci dobiti minutažu koju će koristiti baš kao i ove minute na pripremama. I ne samo krila - Alvaro Fernadez, Hanibal, Kobi Meino, svi imaju "štofa" za više od U21 tima.  Uz sav respekt prema ETH želji da bude kompetitivan u sva 4 takmičenja, mislim da je svestan koliko mu se to prošle sezone obilo o glavu sa dugoročnim povredama bitnih igrača.

Posted

Zato je ove doveo Arsenal's head of medical staff :fantom:

Posted

Ubi nam decu Vreksam 3:1. Den Gor crveni karton :ph34r:

Posted
17 minutes ago, John Coltrane said:

Den Gor crveni karton :ph34r:

Ako nekoga dosad nije podsjecao na Roj Kina, vise nema greske :D 

Posted

raul jimenez prešao u fulham, vrlo moguće kao zamena za mitra.

mislim da je bio u top 5 najboljih napadača u premier ligi do te povrede. dobar video o tome:

• Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...