lostfanforever Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 koja je ovo fora Medvedeva sa zvanjem fizioterapeuta? Nisam gledala jel vec trazio prekid meca koji nije odobren pa je samo hteo da malo protraci vreme pre nego sto padne mrak I zasto pobogu da ne odigra do kraja kad je bio nadomak pobede?
Ras Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 18 minutes ago, W.F.C. said: Bravo dete Nisa Pročitao sam na nekom od portala juče ili danas, ispostaviće se baš ovaj intervju. Ovako je još 110x je bolje! Sport u najčistijem njegovom obliku, a i odličan video za trenutke kada zafali motivacije. 3
Mil@n Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 27 minutes ago, W.F.C. said: Bravo dete Nisa Kako provaliti da je neko car i devojka na mestu u 5 minuta... Nisam odgledao ženski meč ne pamtim ali nju ću sutra da gledam i da navijam svim srcem, kontam da je pobeda vadi iz kredita 1
Ras Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Endi vs Cici, super meč! Dva seta od po sat vremena, oba rešavana u TB. Endi je izjednačio na 1:1. 1
aram Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Ajmo Endi! pa sutra sa Djereom da mi bude svejedno ko ce da pobedi
Redoran Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Mnogo mi je žao Cornet. Bori se junački sa povredama i godinama, sve se nadam napraviće još neki rezultat pre nego što završi karijeru, i onda ovo: 2
Serena Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) Zaboli me kuk gledajuci video Bas mi je zao. Videla sam da je Krejcikova predala mec maloj Miri, ne znam da li se i ona okliznula ili je nesto drugo u pitanju. Edited July 6, 2023 by Serena
Grandilof Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 I Andy je bome zakukako sada, valjda nije ozbiljno.
Recommended Posts