Max Morlock Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 2 minutes ago, Serena said: Ja obozavam Petru ali joj Radeka ne mogu oprostiti Želiš ga već, priznaj A da ga podelite, ima Radeka za ceo WTA tour, de neće za ovo malo foruma
Filozof manijak Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Žene i površno shvatanje lepote Kvitova je jedna carica što je bila sa Radekom
Serena Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 17 minutes ago, Filozof manijak said: Žene i površno shvatanje lepote Spoiler neodoljivi Radek
Filozof manijak Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 kao što rekoh, površinsko shvatanje. možda Rade ima neke druge skrivene kvalitete
Max Morlock Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Just now, Filozof manijak said: možda Rade ima neke druge skrivene kvalitete RadeK 1
villiem Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 minute ago, Filozof manijak said: nomen est omen ne umem da procitam naslov teme a ne latinski 3
Serena Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 10 minutes ago, Filozof manijak said: kao što rekoh, površinsko shvatanje. možda Rade ima neke druge skrivene kvalitete Neka ima dzaba mu ih, nego cula sam da i Ostapenko ima neke skrivene kvalitete 😜
Filozof manijak Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Just now, Serena said: Neka ima dzaba mu ih, kiselo je grožđe
Shan Jan Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 13 minutes ago, villiem said: ne umem da procitam naslov teme a ne latinski Meni lakse da procitam latinski nego nazim teme. Od kad se Ana Ivanovic penzionisala zenski tenis vise nije to
Popular Post Jean-Luc Picard Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 30 minutes ago, Filozof manijak said: kao što rekoh, površinsko shvatanje. možda Rade ima neke druge skrivene kvalitete Radek je pre svega jedan veliki vizionar. Kad je on smradini Tipsareviću gurno srednji prst kod rukovanja. Tada smo ga mrzili, al sad znamo da sTipsa ne zaslužuje ništa bolje. 8 6
Redoran Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Wawa se ozbiljno trudi da zakaže još jedan ples sa Novakom. 1
lostfanforever Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) sta mislimo o tome? Ja bih nekako radije Argentinca ipak ... Edit: Kasno, ipak Wawrinka stize Edited July 6, 2023 by lostfanforever
Redoran Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Ako kani osvojiti W, morao bi biti sposoban da rutinira penzionera koji ni u mladosti nije bio travar. Hamad uzeo set i ostao u meču. 1
Recommended Posts