Max Morlock Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 32 minutes ago, W.F.C. said: Nase nisko dete Natalija, pravo niotkuda, nisam ni znao da je igrala kvalifikacije i prosla a sad izbacila Pliskovu, bravooo. U 1/32 neka Nemica. Vratio sam EON i gledam... Bombica je. Gde je bila do sad?
W.F.C. Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 3 minutes ago, Max Morlock said: Vratio sam EON i gledam... Bombica je. Gde je bila do sad? Ma da, bila dobra kao mlada, pa zenska reprezentacija i FED kup pa neki pad, nisam pratio toliko. Secam se kroz maglu da se ona guzata Slovakinja zalila na podlogu u Cairu u tom okrsaju (jbte kako bese ime)
Midžeta Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Jos da otera grckog Srkija i ostavi samo Paolu mozda ima nade za Cicija 1
Serena Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Ma kakvi oterati, grlili su se tata i Paola na kraju meca. Srki ga posavetovao da mora sa snajkom da bude u ljubavi ako hoce u boksu da ostane Mala Mira dobila prvi mec na W
Serena Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Sad vidim na LS da Djere igra cetvrti set protiv Kresija. Dobio dva seta u TB, sto jes jes ali i za Lasla previse. Mislila sam da su zavrsili sa programom za danas.
duda Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 10 hours ago, JohnnyD said: Utisak dana: Kvitova i dalje dobra riba 3 3 1
peralozac Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Utisak dana: Wawrinka i dalje simpa. Napred matori pa da te sa turnira u sledećem kolu isprati GOAT, lepo & dostojanstveno kako i dolikuje velikom majstoru. 3
Max Morlock Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Bolje da njega isprati Goat nego da mu ribu isprati Kokinakis... 1
Serena Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 11 hours ago, JohnnyD said: Utisak dana: Kvitova i dalje dobra riba Radek (Stepanek) ti li si? Ja obozavam Petru ali joj Radeka ne mogu oprostiti Spoiler
Recommended Posts