Serena Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 (edited) Novak na travi elegancija i grazioznost koja ce skoro pa i Fedovu nadvisiti Idu mu od ruke svi udarci, cak i smec. Toliko se udobno oseca na travi da jedino sam sebe moze zaustaviti na putu ka tituli (ili Wawa, Hurkac.. Siner 😬 Edited July 3, 2023 by Serena
Serena Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Tesko onom koga stave na poster u prvi plan Sofia Kenin, osvajacica AO 2020 (koja je posle toga skoro pa nestala) trenitno 128. na WTA listi, kroz kvale stigla do glavnog zreba i u prvom kolu eliminisala sedmu nositeljku Coco Gof.
Serena Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 57 minutes ago, Jeremija said: Ne da se Chardy... Mislila sam da ce uzeti treci set, a on pokloni servis gem na 5 5. Mnogo mu je slatka zena i malisa Spoiler 5
Serena Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Pojavio se danas na mecu Ribakine Mogao je bas i Novaka juce da pogleda 1 1
lostfanforever Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 jedno glupo pitanje: kad ih vec kisa ometa svako malo i imaju jedno 10ak nezavrsenih meceva od juce plus svi preostali iz prvog kola i pocetak drugog kola danas, zasto za ime boga ne igraju pre 11 po UK vremenu? Taman im od 11 i BBC predvidja kisu danas
Midžeta Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Kakva seljana ovo neckanjem oko krovova i navlacenja, pakao
Arkadija Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Opusti li se na Vimbldonu. Nekoliko godina unazad bila je samo žega i sunce, ni kapi kiše, pa se sada ponašaju kao mi kada nas iznenadi sneg u januaru.
Serena Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Kaze voditelj: Kakva daroteka Marije Sakari! Upravo tako. Uzela prvi set sa nulom, a u trecem se napoklanjala sakom i kapom i evo Martica ni kriva ni duzna stize do 4 1 Ukrajinka ceo mec na ivici suza 😟
Arkadija Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 (edited) Potpuno anonimni Fery, pruža dostojan otpor Medevedevu. Tačnije, da je tu neki malo bolji igrač, bolji iznad 396.mesta na atp listi, Mevedev bi bio u ozbiljnom problemu. Edited July 5, 2023 by Arkadija 1
Recommended Posts