duda Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Ma Novak je sada opušten. A plus na svom terenu. Jedino da neko zaigra meč veka, pa da ga izbaci.
TS-CS Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 40. dobijeni tajbrejk na Wb ispred su samo serveri Ivanisevic (41) i Federer (57)
Jean-Luc Picard Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Dobro ajd sad...nazvati Federera serverom je malčice maliciozno, mislim ono, server je bio Ivo Karlović, server je bio Tejlor Dent, neko ko je prepoznatljiv po servisu, sumnjam da je servis prva asocijacija na Federera bukvalno bilo kome. Inače sam ispizdio, meč koji me bukvalno najviše zanima ne može da se gleda na SK, a prenose gomilu nekih gluposti.
duda Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 18 minutes ago, TS-CS said: 40. dobijeni tajbrejk na Wb ispred su samo serveri Ivanisevic (41) i Federer (57) Za ivaniševića je jasno a Fed je dosta lošiji riterner od Novaka, samim tim mu je teže da napravi brejk. Otuda i više tajbrejkova.
Jean-Luc Picard Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 10 minutes ago, dùda said: Koji meč je u pitanju? Bublik-Mekdonald 1
FPLS Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Jbt, zamisli izgubiš na travi set 6-0 i to od Švarcmana. A vidim i Duci u zaostatku protiv augodnog Čoinskog, ko god to bio. 2 2
TS-CS Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 server, ne servbot. Fedeks i Sampras su lagano u top 5 servera open ere i pored toga sto sad neki Fric i Tijafo jace tuku iz prvog (km/h)
lostfanforever Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 ispade FAA u prvom kolu sta je s njim u poslednje vreme?
Arkadija Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 22 minutes ago, lostfanforever said: ispade FAA u prvom kolu sta je s njim u poslednje vreme? Cela ova godina je takva. Od velike nade svetskog tenisa, jedno veliko ništa.
FPLS Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Evo ne znam sta bih rekao za ovo sto odigrase Duci i Kecman, bolje da su se casno povukli kao Filip. Valjda Hamad sutra malo popravi utisak. 3
TS-CS Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 smesi se duel Nole Sten u tecem kolu, jedini slem na kom se nisu sastajali
Ros Posted July 3, 2023 Author Posted July 3, 2023 2 minutes ago, TS-CS said: smesi se duel Nole Sten u tecem kolu, jedini slem na kom se nisu sastajali hvala bogu te na wimbldonu nema šarenih gaća 7
Arkadija Posted July 3, 2023 Posted July 3, 2023 Šapovalov se pretvara u Kecmanovića. Igra protiv Radu Albota, a nivo lošosti je čak i za njega strahovit.
Recommended Posts