Azdaja Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Gledam sad tabelu, nemamo ni jedan poraz Pu,Pu,Pu,Pu. Komšije 2 poraza, ne mogu da verujem, tri put sam gledao i dalje ne mogu da verujem. 2
April Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: predlažem da kolektivno odemo, forumska kolona za topolu ”ko to sinoć kroz topolu prođeeee” @Milošica nisam A posle u Mali hrast Grobarstvo kao takvo 4
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 alo @kralj ovaj gore vam se otrgao kontroli i tura patku na lenjir 2
El Patron Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Omladinci vode 3-0 protiv Krajove https://www.uefa.com/uefayouthleague/match/2039507--partizan-vs-u-craiova/ 1 2
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 1 minute ago, El Patron said: Omladinci vode 3-0 protiv Krajove https://www.uefa.com/uefayouthleague/match/2039507--partizan-vs-u-craiova/ mrtva arena 1
twisted Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: predlažem da kolektivno odemo, forumska kolona za topolu ”ko to sinoć kroz topolu prođeeee” @Milošica nisam pa mi nismo mogli se dogovorimo da odemo na pivo u Brdo piva, a ćete u topolu didemo 3
Ted Posted October 25, 2023 Author Posted October 25, 2023 28 minutes ago, twisted said: pa mi nismo mogli se dogovorimo da odemo na pivo u Brdo piva, a ćete u topolu didemo ma potreban je motiv.....pivo i Brdo su smor ako se ne okupite sledeći put pisaću i obajvljivati pesme svaki dan + plus ću da intenziviram nervne slomove na košarci to je već bolji motiv. stavljanje u izgled zla, što bi rekli pravnici. a neka titula, pa to bi tek bila prava stvar
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 20 minutes ago, Ted said: + plus ću da intenziviram nervne slomove na košarci ljubi te brt nemoj za sutra sam ti našao vrhunsko delo jermenske kinematografije. estetski miks jermenskog minijaturnog slikarstva i folklora kavkaza, prepun lirskih elemenata uživanje za oči po britanskom filmskom institutu spada u red najbolje snimljenih filmova ikada na svetu remek delo sovjetskog filma Նռան գույնը 2 1
SNARC Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Odlican je taj..u njemu se negde pred kraj მედეა ბიბილეიშვილი skida i pokazuje sise
Plissken Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ljubi te brt nemoj za sutra sam ti našao vrhunsko delo jermenske kinematografije. estetski miks jermenskog minijaturnog slikarstva i folklora kavkaza, prepun lirskih elemenata uživanje za oči po britanskom filmskom institutu spada u red najbolje snimljenih filmova ikada na svetu remek delo sovjetskog filma Նռան գույնը Pa ovo ce mu mozda pokriti samo 1/4. Evo nesto za celu tekmu naravno ako ne dodje do prekida, tada nisam siguran ni da ce ovo biti dovoljno.
Ted Posted October 25, 2023 Author Posted October 25, 2023 hvala momci na brizi za moje mentalno zdravlje me brinite, sutra ne gledam utakmicu sigurno, tako da nema potrebe da vrtim filmove. sačuvaću ih za posle pripremnog perioda. 1
Њујоркер Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 10 hours ago, Azdaja said: Gledam sad tabelu, nemamo ni jedan poraz Pu,Pu,Pu,Pu. Komšije 2 poraza, ne mogu da verujem, tri put sam gledao i dalje ne mogu da verujem. sacekaj 17ti
Recommended Posts