MocaVukotic Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Prekazi mozdani udar, trenutno stabilan u bolnici
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 1 minute ago, MocaVukotic said: Prekazi mozdani udar, trenutno stabilan u bolnici ne može ovakvom gromovniku jedna aneurizma ništa drž se šampione 1
April Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 20 hours ago, MocaVukotic said: Prekazi mozdani udar, trenutno stabilan u bolnici Drži se, majstore. Voleo sam ga više i od Moce i od Neše Bjekovića. Moja prva partizanština vezana je za Partizan - Velež 2:0, namestio oba gola, bio najbolji na terenu i olupao prečku sa 30 metara. Prekazi su stara grobarska familija, prvi je početkom sedamdesetih stigao njegov brat Ljuan. 1
Papovac Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 27 minutes ago, April said: Drži se, majstore. Voleo sam ga više i od Moce i od Neše Bjekovića. Moja prva partizanština vezana je za Partizan - Velež 2:0, namestio oba gola, bio najbolji na terenu i olupao prečku sa 30 metara. Prekazi su stara grobarska familija, prvi je početkom sedamdesetih stigao njegov brat Ljuan. sve super, ali moca brate. pa on je partizan.
kud u maglu Simoviću Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 28 minutes ago, April said: Drži se, majstore. Voleo sam ga više i od Moce i od Neše Bjekovića. Moja prva partizanština vezana je za Partizan - Velež 2:0, namestio oba gola, bio najbolji na terenu i olupao prečku sa 30 metara. Prekazi su stara grobarska familija, prvi je početkom sedamdesetih stigao njegov brat Ljuan. ja isto, tek je kasnije mance uspeo da ga zameni mislim da je počelo od onog gola berlinu što sam kačio, prele mi je bio prvi, prvi klinački idol. imao sam i neki sportov dres za koji sam uspeo da iskukam da mi prišiju jedanaesticu, a i neki duks sa brojem 11. to su mi bili najomiljeniji odevni predmeti kao klincu i dan danas najviše volim igrače sa dinamitom u nogama
Constantin Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Ima li gde TV prenos Univerzitatea-Partizan od 18,00...U19 ?
Milošica Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 Dario Srna je preporučio Saldanju i Zahida. Dario Grobare. 1
Azdaja Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 1 hour ago, Milošica said: Dario Srna je preporučio Saldanju i Zahida. Dario Grobare. To preko Duljaja? Šta je sa ovim natpisima da će da rešimo govna iz uprave, ima nekog smisla to sve?
Recommended Posts