Azdaja Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Duljaj iskusno ne menja tim koji ne dobija. Srećom pa Severina igra inače ne znam kako bi preživeli ovu sezonu. (Sarkazam) 1
Ted Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 eeeeeee, uz Acu Lukasa i Cecu pratim kako gubimo od nekih indijanaca pakao, duša krvari 1
renne Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 4 minutes ago, Ted said: eeeeeee, uz Acu Lukasa i Cecu pratim kako gubimo od nekih indijanaca pakao, duša krvari alo bre kakvi indijanci, povuci reč
Ted Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 Just now, renne said: alo bre kakvi indijanci, povuci reč traktorijanci.....pardoniram
Azdaja Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Duljaj se sveti upravi što su pustili Dijabatea pa mu igra Severina non stop. 1 1
W.F.C. Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Pustili ste Vucelica niz vodu i sada placate ceh
johan nagel Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 46 minutes ago, Arthur Kirkland said: Kad sam isao u srednju, ovaj IMT igrao zonu, znala lopta da nam ode tamo , a pustali nas da se igramo na pomocnom Неки смо (узалудно) тренирали тамо тада и да нам је неко причао да ћемо 15ак година касније присуствовати овоме, мало је рећи да не бисмо веровали. 2
San Epifanio Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Niko ne prati. Primismo i drugi, a nece nas ni VAR ove godine. Ponistise nam gol zbog milimetarakog ofsajda. Usao je Natho, mozda sad uradimo nesto
johan nagel Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 23 minutes ago, Azdaja said: Duljaj se sveti upravi što su pustili Dijabatea pa mu igra Severina non stop. На страну сво расуло у и око клуба, Дуљај је истакао најозбиљнију кандидатуру за најгорег “тренера” у историји клуба. 2 2
James Marshall Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Pratim ja al mi glupo da pišem A i gej mi da se dopisujem sa šimprom
Ted Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 pratim ja na mobilnom, kolko mogu od ove buke i gužve......pratim i oću iz kože da iskočim
Ted Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 3 minutes ago, johan nagel said: На страну сво расуло у и око клуба, Дуљај је истакао најозбиљнију кандидатуру за најгорег “тренера” у историји клуба. ako ovako ostane u klubu bojim se da će titulu nositi kratko.....taj posle njega će biti još gori. iako je teško zamisliti, izvesno je 1
San Epifanio Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Izjednacismo iz penala u 90'. Natho. Penal onako. Faul nad Belicem koji umalo nije doziveo nervni slom od srece kad je penal dosudjen 1
Recommended Posts