Ted Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 kuku mene, propast je nastupila, ovo je taj dan
harper lee Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 12 minutes ago, Ted said: braćo grobari, a i vi što niste, pomagajte!!!!! evo me na nekom punoletstvu, žena mi izvuče 10 soma, naručuje pesme jebote. jel to normalno? a sve neki treš, Marinko Rokvić, jebem ti drvo javorovo!!!!!! još mi jutros rekla da stavim 150 evra u neku kovertu. propadam ko fkp, gledam novčanik kako mršavi i plačem!!!!! Potrazi dolare nesto zelenije, potrazi klijente nesto opremljenije. Potrazi i zenu koja ume Pirotjanca da razume. 1 2
shimpu Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Ovaj tempo cetvrtak-nedelja je ubitacan za nas. Ne znam dokle cemo moci ovako 1
shimpu Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Hajde nek mi se pridruzi jos neko u kvalitetnoj diskusiji, da nas bude vise nego na topicu Radnicki iz Nisa 1 1 1
Ted Posted September 3, 2023 Author Posted September 3, 2023 evo sad ću, samo da prođe "Ja sam cvetak zanovetak"
shimpu Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Sad vidim da su svi Grobari banovani. Jedino ostali Ted koji je pijan i bez para i ja 1
Arthur Kirkland Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 (edited) Kad sam isao u srednju, ovaj IMT igrao zonu, znala lopta da nam ode tamo , a pustali nas da se igramo na pomocnom Edited September 3, 2023 by Arthur Kirkland 1
shimpu Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Evo koji su moji zahtevi: Moderacijo, odbanujte Grobare Redovno ucestvovanje u ligi sampiona Povratak Popovica na gol Kljajic rezervni golman Vece plate i penzije Vracanje redovnog sluzenja vojnog roka Dok se sve ovo ne ispuni, ja vise necu pisati na ovoj temi.
Recommended Posts