Ted Posted August 31, 2023 Author Posted August 31, 2023 negde pročitah da se nikada do sada nije desilo u evro takmičenjima da neko nadoknadi 5-0 no dobro, za sve ima prvi put
shimpu Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Hriste boze raspeti i sveti Nas Partizan u ligu konferencija leti Leti preko nebeskih visina Krilo mu je Ksander Severina Svi na jahti picemo sampanjac Trener nam je maleni Goranac Igraju nam jedan Pakistanac Jedan Senegalac i jedan Bosanac 8
MocaVukotic Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Hriste boze raspeti i sveti Danas nam se nas partizan sveti Stizu danci jebace ima nanu 6 ce lopti u mrezu da stanu To su momci celavog goranca Pustice ih kao pse sa lanca Kad on pusti nasu severinu Jebace im i ujnu i strinu A kad pusti natka kapetana Napasce ih on sa sviju strana Kad ugrize maleni saldanja Bice njima pune gace sranja 1 2 3 4 5 6 brojim Od brojanja ne mogu da stojim Napicu se petice vinjaka A na celu sija petokraka Zezam se, grozni smo, 1-3 2
Lezilebovich Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 56 minutes ago, shimpr said: Hriste boze raspeti i sveti Nas Partizan u ligu konferencija leti Leti preko nebeskih visina Krilo mu je Ksander Severina Svi na jahti picemo sampanjac Trener nam je maleni Goranac Igraju nam jedan Pakistanac Jedan Senegalac i jedan Bosanac I ovakvog coveka banovaste na dan istorijske pobede :( 2
harper lee Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Krenuli vam organizovani na stadion, evo ih deru mi se ispod prozora. A ja se pitao kakav je sad ovo protest u cetvrtak. 2
Azdaja Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Što ne reče ranije, da im javim da nacrtaju Sofronija u crno belom dresu na zidu ispod prozora. Inače ako se rešimo Gmazure ima da budem pijan tri dana.
Ted Posted August 31, 2023 Author Posted August 31, 2023 4 minutes ago, harper said: Krenuli vam organizovani na stadion, evo ih deru mi se ispod prozora. A ja se pitao kakav je sad ovo protest u cetvrtak. siđi, pridruži se. žrtvuj se za opšte dobro 1
harper lee Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 16 minutes ago, Azdaja said: Što ne reče ranije, da im javim da nacrtaju Sofronija u crno belom dresu na zidu ispod prozora. Inače ako se rešimo Gmazure ima da budem pijan tri dana. He-he, dvorisna zgrada, ne mere se lako do mojih zidova.
twisted Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 9 hours ago, Nebojsa said: ima nas mazohista koji jos uvek verujemo! podseti me da te zovem kad mi bude frka da veruješ u mene... 1
zmanic Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Pa zar ovo pred odlučujuću utakicu: https://www.youtube.com/live/IZ6lj54JEWs?si=WIyBV3ubuV7TWpPU posle "kriva nam UEFA".
Godfrey Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Ništa ružnije nisam video od ovih poslednjih 30 minuta fudbala, a mnogo ružnih stvari sam u životu video. Mi smo jadni, a šta su ovi drugi veseljaci radili..pojma nemam
DCI Banks Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Zavrseno je idemo u blatto... 5g danski sistem protiv sabotiranog i okupiranog velikana... teraj dalje
Ted Posted August 31, 2023 Author Posted August 31, 2023 18 minutes ago, hooyadahoo said: Jbte jel I ovde bojkot? što se mene tiče nije. ja sam naprosto odlučio da ne gledam. malo mi je muka i ponižavajuće da gledam šta su napravili od kluba, a to se najbolje vidi protiv, makar i osrednjeg, evropskog protivnika a eto, protiv istog prtovnika samo igrali pre 5 godina i prošli ga. sada su nas odradili ko petliće, pa je ovakav protivnik bio kao naručen da se vide rezultati degradacije između ta dva dvomeča 1
Recommended Posts