Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted

naprednjački štakori su uspeli da naprave ljusku od kluba

• +1 3
Posted

Ilic, Sceka, Antic i Jovanovic buse duljaja

• +1 1
Posted

Uprava dobra je

Za ono za šta je instalirana

• +1 6
Posted
4 minutes ago, harper said:

Individualno imaju, kao tim vidite i sami. Problem je sto ovaj tim Partizana em ne igra nista, em nema herca. Ubija ih klinac od 18 godina kao mrtvake. Izmene koje je Duljaj napravio kao da su usle da kazu ostalim igracima da treba da se predaju. Ovih poslednjih petnaestak minuta je... ne znam ni sta bih rekao da sam navijac Partizana.

Sem Nahtka, ja ne vidim neki kvalitet.  Kada Nahtko izadje iz tima, onda imamo na delu FK Dunsteri.  To se videlo i u Beogradu protiv Sabaha.

• +1 1
Posted

Ja se kupim sa topika da ne stajem na muku. Ovo je sramota, to je sve sto mogu da kazem. Zaprepastio bih se da Duljaj posle ovoga ne ode..

• Haha 1
Posted

Evo i deda dosao na topic da se nasladjuje. Da pita kolko moze da razvije

• +1 1
  • Haha 4
Posted

Natho nije igrac za ozibljan fudbal. Iako klasa, on je vec godinama jedan od vecih problema. S njim u znacajnoj ulozi moze da se igra samo ovaj fudbal iz 20. veka.

• +1 2
Posted

Имали смо и лошије тимове па се нисмо овако бламирали, штавише.

Ово је комбинација упитног квалитета играчког кадра, незналице почетника на клупи, олоша саботерског из управе и једне крајње нездраве атмосфере која нормало у таквим околностима влада у и око клуба.

• +1 3
Posted

jbt i flashscore vas podjebava pise nurdsjeland - partizan 6:0 handball :fantom:

• Haha 1
Posted

Ma kakav Duljaj, zna se ko treba da ide. Dok oni ne odu, sve drugo je nebitno.

I da li je neko ocekivao veci kvalitet od tima koji je sastavio sportski direktor ciji je IQ 75, i to da ga castim.

• +1 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...