Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted

Rutinska pobeda protiv snaznog rivala. Dobra uvertira za blek sabah

Posted

Porodismo se nekako. Nislije su nam pokazale gde nam je mesto, srecom od cetvrka se okrecemo domacim obavezama i jurisu na najdrazi trofej ™.

• +1 2
Posted

ovo je tako očigledno iz 2 u 1 da me sramota. mmnj, sledeće kolo zvezda igra isto to.

Posted

Ko nije video slobodnjak, neka baci oko. Dobro smo ih izradili. Prosto mi je šokantno da im je uspela forica.

• +1 1
Posted

Pogledao ovaj sazetak sto je Jorgo postavio, trebalo je da bude 12:3 za nas. Sta je Saldanja brat masio, ko Milan Djurdjevic nekad

• +1 1
Posted
6 hours ago, ZokiAsov said:

Pogledao ovaj sazetak sto je Jorgo postavio, trebalo je da bude 12:3 za nas. Sta je Saldanja brat masio, ko Milan Djurdjevic nekad

Srpski Kempes

• +1 3
Posted
3 hours ago, April said:

Srpski Kempes

Mario Alberto ?

Posted

Шта ли се с њим десило, делује да је баталио фудбал с 28 година после више него солидних епизода у Арабији и Емиратима.
Ретко луда глава, могао је баш озбиљну каријеру да направи на конто чистог талента а на крају му је врхунац каријере та једна сезона код нас.

• +1 3
Posted

Ja bih ga odmah potpisao, pa makar bio cirlidersica.

• +1 1
Posted

braćo i sestre grobari.....jedno upozorenje. vrata pakla su se otvorila. ne, nije ovo treće oko, fon Deniken i taj fazon. nije ni Vučić, Vazura i to, nije nauljeni Dača Pantić ni Svetina odbrana.

vrata pakla otvorila su se u Metamorfosisu, Grčka. u celom jebenom M ne moš naći jebene cigarete da se kupe. u celom jebenom M. dalje, u celom jebenom M prosek godina svih prisutnih je 5.....deca šište, pište i vrište i mile sa svih strana. ako ste mislili da je to kraj, jbg nije. u jebenom M je jebeni dečiji kamp. gde šište, vrište i pište njih 1000 zajedno. i to bi bio kraj da jeste. ali nije. pored je i studentski kamp, čitaj, gomila pijanih ludaka.

oprez braćo i sestre.....šta će od ovoga da ispadne mili Bog zna. odoh sad da nađen negde cigarete. valjda neću morati granicu da prelazim.

• Haha 4
Posted (edited)

Doživećeš metamorfozu :covid19:

Edited by Milošica
  • Haha 1
Posted

iz pouzdanih izvora znam da je Ted našao cigare, videh ga kako džari iste 

ko se drugi nađe na kasandri, nek se javi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...