Jump to content

fk prtz 2023/do oslobođenja

Featured Replies

Sudija smrade sviraj kraj

• Replies 5.3k
  • Views 291.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dabogda izgorela Arena sport.

• Šta ima da te bude sramota. Oba penala čista. Poništen nam čist gol. Ova govna se izležavaju 70 minuta od 90, ovaj produžuje prvo poluvreme samo 5 minuta, drugo samo 6. Nisu dali uopšte da se igra.

• Vode hibridni rat...

Posted Images

Rutinska pobeda protiv snaznog rivala. Dobra uvertira za blek sabah

Porodismo se nekako. Nislije su nam pokazale gde nam je mesto, srecom od cetvrka se okrecemo domacim obavezama i jurisu na najdrazi trofej ™.

ovo je tako očigledno iz 2 u 1 da me sramota. mmnj, sledeće kolo zvezda igra isto to.

Ko nije video slobodnjak, neka baci oko. Dobro smo ih izradili. Prosto mi je šokantno da im je uspela forica.

Pogledao ovaj sazetak sto je Jorgo postavio, trebalo je da bude 12:3 za nas. Sta je Saldanja brat masio, ko Milan Djurdjevic nekad

On 14. 8. 2023. at 10:41, ZokiAsov said:

Pogledao ovaj sazetak sto je Jorgo postavio, trebalo je da bude 12:3 za nas. Sta je Saldanja brat masio, ko Milan Djurdjevic nekad

Srpski Kempes

On 14. 8. 2023. at 17:25, April said:

Srpski Kempes

Mario Alberto ?

20230815-014631.jpg

Шта ли се с њим десило, делује да је баталио фудбал с 28 година после више него солидних епизода у Арабији и Емиратима.
Ретко луда глава, могао је баш озбиљну каријеру да направи на конто чистог талента а на крају му је врхунац каријере та једна сезона код нас.

Ja bih ga odmah potpisao, pa makar bio cirlidersica.

• Author

braćo i sestre grobari.....jedno upozorenje. vrata pakla su se otvorila. ne, nije ovo treće oko, fon Deniken i taj fazon. nije ni Vučić, Vazura i to, nije nauljeni Dača Pantić ni Svetina odbrana.

vrata pakla otvorila su se u Metamorfosisu, Grčka. u celom jebenom M ne moš naći jebene cigarete da se kupe. u celom jebenom M. dalje, u celom jebenom M prosek godina svih prisutnih je 5.....deca šište, pište i vrište i mile sa svih strana. ako ste mislili da je to kraj, jbg nije. u jebenom M je jebeni dečiji kamp. gde šište, vrište i pište njih 1000 zajedno. i to bi bio kraj da jeste. ali nije. pored je i studentski kamp, čitaj, gomila pijanih ludaka.

oprez braćo i sestre.....šta će od ovoga da ispadne mili Bog zna. odoh sad da nađen negde cigarete. valjda neću morati granicu da prelazim.

Doživećeš metamorfozu :covid19:

Edited by Milošica

iz pouzdanih izvora znam da je Ted našao cigare, videh ga kako džari iste 

ko se drugi nađe na kasandri, nek se javi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout