Ted Posted October 21 Author Posted October 21 kaže Savo dobili smo na karakter.......dosta loših stvari......kriza igre traje.....Pazar nije zaslužio da izgubi
Ted Posted October 21 Author Posted October 21 (edited) dva vrhunska fudbalska poteza smo videli danas....Natho asistencija za Zubu kod 3. gola i Zahid asistencija za Kovača kod 4. gola nekad je dovoljan sekund majstorima da naprave razliku Edited October 21 by Ted 1
Profesionalac Posted October 21 Posted October 21 Savov lični trenerski pečat: svaki gol je nezavisni statistički događaj i nema apsolutno nikakvog uticaja na dalji tok utakmice Biće zanimljivih utakmica, ali nisam siguran da ćemo za par meseci biti u boljem psiho-fizičkom stanju usled takve terapije 1
Њујоркер Posted October 21 Posted October 21 Za par meseci ce doci zimski prelazni rok, prilika da se savo otarasi vecine balvana u “odbrani”. Ionako je i sam kazao da do februara nece gledati tabelu. nadajmo se najboljem 2
Kreator Posted October 21 Posted October 21 Ma samo da se dokopamo nekako zimskog prelaznog roka i da kupimo par dobrih igrača, da završimo na 2. mestu. Ova dvojica stvarno odoše, ne mogu da verujem, ali u to ime : 2
napadaj Posted October 21 Posted October 21 (edited) Mlin mleje P.S. Sunce ti koliko sam pokisao ovde. Edited October 21 by napadaj 5
kud u maglu Simoviću Posted October 21 Posted October 21 28 minutes ago, Ted said: otvorio sam novi topik......pa izvolite pa da ga zatvorimo kako dolikuje 2 2 1
Recommended Posts