Milošica Posted October 21 Posted October 21 Nevezano za gol, ovaj Kovač skroz dobar igrač. Kvari utisak ako je tačno da mu Dunjić vodi karijeru.
Ted Posted October 21 Author Posted October 21 sjajan rezultat spram igre, naročito u odbrani. ko prvo poluvreme kkp protiv Makabija. nek bude i drugo poluvreme kao protiv Makabija 1
Ted Posted October 21 Author Posted October 21 žao mi je što moram da kažem, ali Đorđe Jovanović nije ni pola Saldanje. može da bude rezerva na toj poziciji, ali mi, barem do decembra, igramo bukvalno bez pravog napadača 5
kud u maglu Simoviću Posted October 21 Posted October 21 3 minutes ago, Ted said: žao mi je što moram da kažem, ali Đorđe Jovanović nije ni pola Saldanje. može da bude rezerva na toj poziciji, ali mi, barem do decembra, igramo bukvalno bez pravog napadača a šta je sa takijem? i on je špic
Milošica Posted October 21 Posted October 21 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a šta je sa takijem? i on je špic Takiju je pola sata fizički maksimum. Bez spora mnogo talentovaniji od Jovanovića. 3
kud u maglu Simoviću Posted October 21 Posted October 21 jel on bio povređen ili ima neku falinku pa može samo 30 minuta
Ted Posted October 21 Author Posted October 21 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a šta je sa takijem? i on je špic on je dobar da uđe sa klupe i bude x faktor u poslednjih 20 minuta nisam siguran da bi uopšte moga da igra celu tekmu
Milošica Posted October 21 Posted October 21 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel on bio povređen ili ima neku falinku pa može samo 30 minuta Stil života 1
Ted Posted October 21 Author Posted October 21 (edited) ulaze Taki i Furer izlaze Đorđe Jovanović i Kalulu Edited October 21 by Ted
Recommended Posts