Ted Posted October 21 Author Posted October 21 (edited) ubiše nas ko mraz papriku.....2-0......golmanov gol, ali nemam šta da mu zamerim, toliko puta nas je spasao nema veze, okrećemo mi ovo Edited October 21 by Ted
Ted Posted October 21 Author Posted October 21 (edited) Đorđe Jovanović je mogao da izjednači.....bio u otvorenoj šansi i umesto da završava od traži Natha.....bar da ga je našao na prošloj tekmi je trebao da asistira, on šutira, sad je trerbao da šutira, on asistira Edited October 21 by Ted
Ted Posted October 21 Author Posted October 21 (edited) ovaj tim je bulja.....to svi znamo. znamo i da će biti vrlo čupavo da se bude od 2. do 4. mesta. tako bi bilo sa Stanojem, tako će biti sa Savom, tako bi bilo sa Anćelotijem posle današnjeg dana barem možemo da se nadamo da će stvari krenuti na bolje. a ovu sezonu da preživimo kako znamo i umemo. eventualno bi na zimu moglo da dođe do nekih promena u timu, da dobijemo krštenog špica makar, mada je po meni odbrana kataklizmično loša. to mora iz temelja da se menja. tu ne pomaže ni trener ni trening ni Bog otac Edited October 21 by Ted
Kreator Posted October 21 Posted October 21 4 minutes ago, Cash said: Najopasniji rezultat ma da, već smo smanjili na 2 - 1
Kreator Posted October 21 Posted October 21 (edited) evo ga 2 - 2 kovač olako se krećemo oko njihovog gola. pazarci izgubili snagu. rasim se ustoličio Edited October 21 by Kreator
Ted Posted October 21 Author Posted October 21 samo kad smo ih oterali od našeg gola, odma korist mi moramo da se branimo od sopstvene odbrane, tako što nećemo dozoviliti protivniku da uopšte priđe našem golu. ako priđe, 90% posla je završio 3
Milošica Posted October 21 Posted October 21 Video Rasim rezultat posle konferencije i odmah 2 gola. 2
Ted Posted October 21 Author Posted October 21 Rasim bi mogao prezimenjaka da vrati u Partizan......to bi bilo top pojačanje 1
Recommended Posts