Jump to content

fk prtz 2023/do oslobođenja

Featured Replies

Da.

Ali da se takmiče sa 8 godina?

I da pune neke sa 16:0.

To služi samo da bi se uzele pare od roditelja koji za uzvrat imaju stori na instagramu.

takmiče se i sa 7 i sa 9 i sa 10. 

Prvi i drugi tim Partizana 2016 na svim takmičenjima pune sa 40:0 gol razlikom. Na turniru u Banatskom Karlovcu smo imali 43:0, na turniru Meridiana u Novom sadu 48:0

Roditelji uživaju na druženju i gledanju dece. I ako mogu da dodam, na odličnom radu svih trenera sa decom. U našem slučaju Slaviše i sada Dušana. 

• Popular Post

radi od kuće

:covid19:

7 hours ago, Kreator said:

Rezultatski je ostavio i 5 grupnih faza od kojih je 3 prošao a u 2 ispao u nadoknadi. Za Partizan koji je pre toga pod Djuricem imao 1-3-18 u grupama to je bio kvantni skok ali medju grobarima nema niko da to zapazi, svi biraju da se zamajavaju da je ovaj namerno unistavao. 

IMG_9891.thumb.jpeg.f09bbd9e0ed8583fc5c79121a0c9dbd5.jpeg

• Author

Rasime Spasi Me!

ps zanimljivo Sale Ilic je drzao govor na komemoraciji Branka Rasovica - dugo nije bio u prostorijama FKP :nobles:

• Author

samo da ga ne postave za trenera

Da li se posle skupštine konačno otvara nova tema za FK Partizan?

11 minutes ago, Kreator said:

Zna se sta je pravo oslobodjenje za FKP (i ne samo FKP) ali buduci da ja redje pisem u poslednje vreme, kako odluce nadlezni koji najvise pisu ovde

• Author
23 minutes ago, Kreator said:

ja bih da prvo vidimo ishod......a posle možemo da glasamo, pa kako kažu ljudi tako neka bude

ja sam zaboravio i početak, kolko nas zavlači

Guest
This topic is now closed to further replies.