Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, ZokiAsov said:

U var sobi muk

neće dunjiću da se zameraju

• +1 1
Posted

kakvo je uživanje slušati Savu kako daje izjave......trener koji ume da priča maternji jezik i koristi više od 50 reči .....težak raritet

Dule i Savo.....dva trenera čija obraćanja sam voleo ili volim da slušam....bez tuc-muc, opštosti i transfera blama kad pokušaju da obajsne ili iskažu bilo šta kompleksnije

• Hvala 1
Posted
8 minutes ago, Ted said:

kakvo je uživanje slušati Savu kako daje izjave......trener koji ume da priča maternji jezik i koristi više od 50 reči .....težak raritet

Dule i Savo.....dva trenera čija obraćanja sam voleo ili volim da slušam....bez tuc-muc, opštosti i transfera blama kad pokušaju da obajsne ili iskažu bilo šta kompleksnije

A ja sam najviše voleo da slušam Pižona dok je bio selektor 😅. Zabava 100%.  Nego 2 uzastopna pobeda, ajmo do broja 10 :)

• Haha 1
Posted

Utegao Savo!

• +1 4
Posted (edited)
1 hour ago, Ted said:

Jeste. Obećavao je do onog tv duela sa Toletom i posle Vucicem. Onda im se priključio. I to dosta govori o njemu. 

Edited by sasailic
Posted
1 hour ago, MiddleClass said:

Utegao Savo!

Savobol :D

• +1 1
Posted

Kako je odigrao Firer nisam ispratio poslednjih 10 minuta 😁

Posted

Ja sam mislio da je zvalonjina i visikjeva pauza, pa nisam ni bio spreman na Savudina i njegovu ekipu da gledam. Vidjeh samo hajlajtse, odmah cim svako igra na svojoj poziciji vidi se napredak, a ne da bek na krilu, veznjak na centaforu... 

I jasno, sa savinim povratkom vracam i omiljeni kameron™. 

• Haha 1
Posted
4 hours ago, Ted said:

kakav sam flešbek imao na tečinetm konferencije

mila majko

:fpalm:

• Haha 2
Posted
8 hours ago, El Patron said:

Kako je odigrao Firer nisam ispratio poslednjih 10 minuta 😁

nije ni 10 minuta igrao, tako da je slabo šta i mogao. u par akcija u kojima je učestvovao moglo ja da se primeti da je prilično brz i samo da se nasluti da ume sa loptom

verovatno će kod Save dobijati više šanse pa ćemo ga videti uskoro

ono što mi je bilo zanimljivo jeste Ovusu, koji gotovo ni jednom nije zajunio, niti imao akcije/reakcije iz domena epic fail.

mali Zuba deluje kao da ga je neko oslobodio iz podruma u kome je bio zatočen pola godine....suva energija, dobra tehnika, odličan šut

Grimaldo deluje stegnuto još uvek, ali kapiram da će Savo i njega da namesti uskoro. samo zbog Jovanovićeve sebičnosti nije postigao gol, a značilo bi puno.

idu nam Novi Pazar u gostima, Čukarički kući, TSC u gostima i Radnički Kg kući, tim redom. tako da, biće zanimljivo. imamo dve nedelje da stručni štab ovaj polom privede nameni

• +1 1
Posted

A kup koji se igra 30 plus zaostale tekme, raspored gotovo sigurno neće biti kao što je naveden 

Posted

ja ne znam da postoje termini za odložene tekme....za sada.....moguće da će da ubudže negde između

Posted

Nema još tačnog datuma, da se Sava majmun pita te tekme bi bile odložene za posle novembarske rep. pauze

Dok on uigra ekipu, podigne staminu, onda bi u zadnjih mesec dana jesenje sezone igrali 8 tekmi, što je opasno samo po sebi jer umorna ne motivisana ekipa, će već posle svetog luke misliti samo o novogodišnjem prežderavsnju :happy:

Posted

Rasim trazi da se odlozi sednica planirana za 11. Hoce da se prvo izmeni statut i povecaju ovlascenja predsednika. Sto bi se reklo, standardi pre statusa

• +1 1
  • Haha 2
Posted

pa dobro, čovek je nastao od majmuna, a od Sava će nastati vrhunski trener.....logika je neumitna ;)

srećna okolnost je što pritiska nema.....kao što reče trener tabelu ne gledamo do februara

jedino brine što je Sale kapiten dobio otkaz juče, pa se pribojavam da nova uprava ne dobije nekakvu ideju

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...