smooth.Op Posted October 1 Posted October 1 Ja nisam razumeo da su finansijski problemi u pitanju (u smislu dugova), već da se naviklo na skup život pa treba i prihodovati. 1
hooyadahoo Posted October 1 Posted October 1 Potseti me ovo na intervju sa Patrickom Ewingom pre x godina, bio je aktivan još, pitali ga da li može da da komentar na enormno visoka primanja NBA košarkaša uključujući i njega. I lik ladno odvali - jeste, mi zarađujemo puno, ali i trošimo puno, mrtav ozbiljan 😂😂😂 još je smešnije kada se doda da su ih, njega i još neke mu kolege, nafatali paparazzi u strip klubu baš u to vreme, pre pomenutog intervjua.
ZokiAsov Posted October 1 Posted October 1 Za savu odavno ide prica da je sjebo pare, za stanoja ne znam. Stanoje je sigurno dobio dobru ponudu jer niko drugi nije hteo da ulazi u pricu a imao je solidno ime kod grobara. Znao je odlicno kakva je situacija u klubu, ne verujem da je bas glup i da je poverovao da ce mu miki dovesti neke prvotimce iz najjacih liga. Jednostavno on bez posla, para dobra i prihvatio je rizik... 3
SNARC Posted October 1 Posted October 1 U mom poslu..a siguran sam u svakom poslu, je krajnje diletantski da ocekujes da ces ulaskom u sranje firmu i radom sa sranje rukovodstvom dobiti ista drugo sem sranja. Dobar deo legendi kluba smo potrosili..sad radimo reciklazu nekih potrosenih koje niko drugi nece. 1
ZokiAsov Posted October 1 Posted October 1 Izgleda da stvarno idu miki i vucela, njihov zadatak je ovde zavrsen 1
Kreator Posted October 1 Posted October 1 https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/63594/bivsi-napadac-tuzio-partizan-zbog-zaostalih-plata/vest Ko zna koliko ima još ovakvih slučajeva.
Kreator Posted October 1 Posted October 1 (edited) 7 hours ago, ZokiAsov said: Za savu odavno ide prica da je sjebo pare, za stanoja ne znam. Stanoje je sigurno dobio dobru ponudu jer niko drugi nije hteo da ulazi u pricu a imao je solidno ime kod grobara. Znao je odlicno kakva je situacija u klubu, ne verujem da je bas glup i da je poverovao da ce mu miki dovesti neke prvotimce iz najjacih liga. Jednostavno on bez posla, para dobra i prihvatio je rizik... I na kraju se skroz samouništio. Otišao je, raskinut ugovor, od para nema ništa a tim ostavio u blatu. Plus je otišao na način da se nikad ne vrati kao trener. Neće ga više nazad ikada ni ovi što su ga iole poštovali kao trenera jer je totalno propao i vukao loše poteze ka gorim. Jedino to što je otišao kao gospodin ga vadi da može nekada da uđe u upravu. Na klupu više ne. Edited October 1 by Kreator
Jimmy Kowalski Posted October 2 Posted October 2 Quote „Napišite ovo slobodno velikim slovima – NE UČESTVUJEM U KADRIRANJU U FK PARTIZAN. Nisam vodio niti vodim klub iz senke. Ja sam čovek koji živi na suncu. Bespredmetne su te optužbe na moj račun. Nisam se mešao u rad uprave i rukovodjenje klubom”, rekao je Žarko Zečević u kratkoj izjavi za MaxBet Sport Valjda ce sada prestati ove besmislene optuzbe.. 2
shimpu Posted October 3 Posted October 3 Nakon dobrih igara, za Kalulua su zainteresovani Viljareal i Sosijedad. Tesko da mozemo da odbijemo te ponude. Ostacemo bez napadaca
ZokiAsov Posted October 5 Posted October 5 Mat u dva poteza sto bi rekli doajeni vinjaka i sportskog novinarstva. Vidi se savouv pecat
ZokiAsov Posted October 5 Posted October 5 Ubi nas var jebeni sve mu jebem. Ponistise zubi golcinu zivota 1
hooyadahoo Posted October 5 Posted October 5 Zar nije napadač prvo udario loptu rukom, pa tek onda Antić?
Ted Posted October 5 Author Posted October 5 dobro polureme, dosta smo bolji.....ali dva užasna poteza čine da je nerešeno prvi je Antićevo igranje rujom u 16, potuno neverovatno i pacerski.......drugi je sebičnost Dj.Jovanovića koji puca u golmana, a levo mu je Grimaldo i ispred njega prazna mreža 2
ZokiAsov Posted October 5 Posted October 5 Apsolutno retardiran potez antica, ko gura tog coveka, vucic? Iluminati? 1
Recommended Posts