sigurnost Posted September 30 Posted September 30 20 hours ago, johan nagel said: Салдања три комада с клупе за Ференцварош, шест голова за неких стотинак минута на терену укупно. Злотвори га продали као да је попуст црни петак 70%, Ђарме ће га за једно две године продати за 15 милки лагано. И оног малог Мирчетића су изгледа буквално поклонили Радничком, само те две ствари да су урадили и ништа више било би довољно за педалу ni jedan igrac iz partizana nije se mogao prodati za vise od 4 miliona evra. i po toj ceni eventualno neki supertalentovani klinac od 18 godina.
johan nagel Posted September 30 Posted September 30 @sigurnost Па једино ако мислиш у фазону да ни остали клубови нису вране и да знају катастрофалну ситуцију (финансијску и сваку другу) и да могу да измузу клуб за знатно повољнију цену од реалне, дакле баш ово што је урадио Ференцварош. То има логике мада ја мислим да и те како постоје платежно стабилни клубови спремни да истресу нпр 10 милиона евра за нападача који им се допада и проценили су да има адекватан квалитет, без неког ценкања бзвз. Интересовање за Салдању је јасно спласнуло након знатно слабијег пролећног дела сезоне, што не значи да не би опет могло и да порасте јер он квалитет очигледно има. Међутим све је то зачарани круг јер су В&В толико срозали клуб да је он свакако једва чекао да покупи прње и запали па макар и у Мађарску, бирао је очито утакмице, играо преко курца кад му се не игра или чак није играо уопште итд. Не верујем да би такав сценарио гледали и да је ситуација у клубу иоле нормална. 1
sasailic Posted September 30 Posted September 30 2 hours ago, Ted said: Dogovara se sa upravom koja je na izlaznim vratima... kompletan cirkus Kolorado smo. 1
Kreator Posted September 30 Posted September 30 3 hours ago, Ted said: Izgleda da se debilčina Savo dogovorio sa lopovima iz uprave. Sve najgore mu želim ako je to istina. https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/ore-tomic-ostro-savin-dolazak-nista-ne-menja-promenio-je-stranu-neka-mu-je-to-na-cast/493036
johan nagel Posted September 30 Posted September 30 Савудин и Иглица као чувени спортски сектор ће свакако да претекну шта год да се деси 11ог.
Ted Posted September 30 Author Posted September 30 1 hour ago, Kreator said: Izgleda da se debilčina Savo dogovorio sa lopovima iz uprave. Sve najgore mu želim ako je to istina. https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/ore-tomic-ostro-savin-dolazak-nista-ne-menja-promenio-je-stranu-neka-mu-je-to-na-cast/493036 ako je istina. a kako ćemo da znamo dal je istina? pa recimo da vidimo dal će se i šta će se desiti tog 11. oktobra i u periodu nakon njega. ili tako što ćemo da verujemo Tomiću na reč, koji čovek je vidno uzbuđen i vrlo teško meri reči i kontroliše se. opozicija koja trenutno postoji, a u čije ima istupa Đorđe Tomić, veoma liči na opoziciju na poltičkoj sceni. osim lepih reči i dobrih želja skoro ničega tu nema, a naročito nema nekakvog strateškog plana, niti ima nekih figura sa težinom i realnom moći koje bi iza toga stale. to je grupa ljudi koja, uveren sam, želi najbolje Partizanu, ali je ujedno i grupa koja, uveren sam, ne zna baš tačno kako bi to mogla da uradi. a ako još i krenu politikom ko nije sa nama taj je, po definiciji, zlo, onda piši propalo. Tomić je naravno u pravu u vezi toga koji je minimum. a to su ostavke kompletnog upravnog odbora, direktora i članova skupštine, formiranje nove skupštine, izbor nove uprave i predsednika. i ne zaboraviti okolnost da je Partizan, kao i Zvezda, vezan za državu ovako ili onako i da bez države neće biti nikakvih promena. neće doći vitez na belom konju koji će da pozove na rat protiv Vučića i naprednjaka, šta ja znam, neka verzija grobarskog Vilijema Volasa, koji će levom rukom da tepa Vučića, a desnom da sipa milione u Partizan i omogući mu da preživi taj rat. doći će neko ko je, ovako ili onako, povezan sa državom i tu ne treba imati iluzije. nekav Ljajić, Ružić, šta ja znam. videćemo. pratim malo navijačke forume, očaj je veliki a pola ljudi je odlepilo. otprilike, Savo je trebao da se pojavi na promociji sa Vazurinom glvom u vreći i to je jedini način na koji bi bio prihvatljiv. ili bilo ko drugi, nije bitan Savo. očaj je rezumljiv, ali nas nigde neće odvesti bilo kakva ideje koje predvode očajnici.
Kreator Posted September 30 Posted September 30 (edited) On 29. 9. 2024. at 19:01, Ted said: neću da se izjašnjavam o Savudinu sad......nisam objektivan.....moja žena je najlepša, moja ćerka je najbolja, moj Savo je top trener, a ako i nije biće skoro....vrlo skoro 19 minutes ago, Ted said: ako je istina. a kako ćemo da znamo dal je istina? pa recimo da vidimo dal će se i šta će se desiti tog 11. oktobra i u periodu nakon njega. ili tako što ćemo da verujemo Tomiću na reč, koji čovek je vidno uzbuđen i vrlo teško meri reči i kontroliše se. opozicija koja trenutno postoji, a u čije ima istupa Đorđe Tomić, veoma liči na opoziciju na poltičkoj sceni. osim lepih reči i dobrih želja skoro ničega tu nema, a naročito nema nekakvog strateškog plana, niti ima nekih figura sa težinom i realnom moći koje bi iza toga stale. to je grupa ljudi koja, uveren sam, želi najbolje Partizanu, ali je ujedno i grupa koja, uveren sam, ne zna baš tačno kako bi to mogla da uradi. a ako još i krenu politikom ko nije sa nama taj je, po definiciji, zlo, onda piši propalo. Tomić je naravno u pravu u vezi toga koji je minimum. a to su ostavke kompletnog upravnog odbora, direktora i članova skupštine, formiranje nove skupštine, izbor nove uprave i predsednika. i ne zaboraviti okolnost da je Partizan, kao i Zvezda, vezan za državu ovako ili onako i da bez države neće biti nikakvih promena. neće doći vitez na belom konju koji će da pozove na rat protiv Vučića i naprednjaka, šta ja znam, neka verzija grobarskog Vilijema Volasa, koji će levom rukom da tepa Vučića, a desnom da sipa milione u Partizan i omogući mu da preživi taj rat. doći će neko ko je, ovako ili onako, povezan sa državom i tu ne treba imati iluzije. nekav Ljajić, Ružić, šta ja znam. videćemo. pratim malo navijačke forume, očaj je veliki a pola ljudi je odlepilo. otprilike, Savo je trebao da se pojavi na promociji sa Vazurinom glvom u vreći i to je jedini način na koji bi bio prihvatljiv. ili bilo ko drugi, nije bitan Savo. očaj je rezumljiv, ali nas nigde neće odvesti bilo kakva ideje koje predvode očajnici. Sava i Vazura dobitna kombinacija kod tebe. Ne talasati, Sava sjajan trener, država će nas sada podržati jer nas je dovoljno ponizila. Đorđe Tomić psihotični lik, liči na opoziciju koja je nesposobna. Šta će nam ta opoziciona banda sad će vučko malo da spusti loptu dosta nas je uništavao, smiriće se sada. Zadovoljio se. Stižu lepi dani za Partizan, za par meseci Ivica baca bombe, stay tuned. Edited September 30 by Kreator
Ted Posted September 30 Author Posted September 30 (edited) 12 minutes ago, Kreator said: Sava i Vazura dobitna kombinacija kod tebe. Ne talasati, Sava sjajan trener, država će nas sada podržati jer nas je dovoljno ponizila. odakle ti ovo? da je Savo došao pod okolnostima koje su bile za vreme dolaska Stanoja (poslednjeg), pa i da kažeš da im daje legitimitet. a ja ne mislim ni da je Stanoje imao nameru da im daje legitimitet, ali je tako ispalo. treba videti šta će se desiti u oktobru, pa onda pucati, ako na nekoga treba da se puca. što se države tiče, ti citiraš Tomića, koji je doslovno izjavio (link koji si okačio): "Mi ne mislimo da je država uništila Partizan, nego da je pomagala. A, Partizan je sam pao, sam se ubio. To što je država pomagala svake godine je bila medveđa usluga klubu. Jer, ovo što su ovi ljudi radili je za tužilaštvo, za državne organe. Nije Partizanu kriva ni država, ni Savez, ni Zvezda, nego ljudi koji su vodili klub i naši poznanici koji su im davali legitimitet i učestvovali u propasti kluba." i za ovo je najvećim delom u pravu. sad ja ne znam jel se ti slažeš sa njim ili ne.....ili možda nisi pročitao tekst koji si linkovao Edited September 30 by Ted
Kreator Posted September 30 Posted September 30 (edited) Pa tvoji postovi mi mirišu na to. Samo da Sava zaređa sa pobedama i da se zaboravi na Vazuru. Ne talasati, volim Savu itd. Eto odakle mi to. Sasvim je moguće da će sada biti neka maskarada par kola sa nekim nameštenim pobedama. Naravno da se slažem da Vazura, pre svih, treba da ide u zatvor. U pravu je Tomić. Stanoje je bukvalno došao da da legitimitet Vazuri i prošao je kako zaslužuje (naravno da mu je prevashodno cilj bio da uzme 3 x 700k koliki mu je bio valjda ugovor - ali mu je propao pakt sa đavolom). Nadam se da se više nikada neće vraćati u Partizan. Ovo dovođenje Save je bukvalno sjaši kurta da uzjaše murta. Pun mi je više kofer tih poslušnika koji dolaze da budu Vazurine trenerske konkubine. Doveden je i Ivica tako da sve navodi ka tome da se 11. oktobra ništa epohalno neće desiti i da će Vazura ostati. Edited September 30 by Kreator
johan nagel Posted September 30 Posted September 30 Мени делује без икаквих инсајд информација да је одзвонило Вазури, да је стигао тај миг одозго да је било доста и да купи прње. Што не значи да ће се нешто епохално променити, ето рецимо Расим председник, наћи ће већ неког да замени веприну, спортски сектор је ту где је, Ивица и Саво и терај даље. Мислим и то је нешто за почетак, барем минимални корак ка потенцијалном оздрављењу, мада остаје велико питање да ли ће се и када нешто заиста променити, онако из корена као што би требало.
Ted Posted September 30 Author Posted September 30 (edited) 43 minutes ago, Kreator said: Pa tvoji postovi mi mirišu na to. Samo da Sava zaređa sa pobedama i da se zaboravi na Vazuru. Ne talasati, volim Savu itd. Eto odakle mi to. Sasvim je moguće da će sada biti neka maskarada par kola sa nekim nameštenim pobedama. Naravno da se slažem da Vazura, pre svih, treba da ide u zatvor. U pravu je Tomić. Stanoje je bukvalno došao da da legitimitet Vazuri i prošao je kako zaslužuje (naravno da mu je prevashodno cilj bio da uzme 3 x 700k koliki mu je bio valjda ugovor - ali mu je propao pakt sa đavolom). Nadam se da se više nikada neće vraćati u Partizan. Ovo dovođenje Save je bukvalno sjaši kurta da uzjaše murta. Pun mi je više kofer tih poslušnika koji dolaze da budu Vazurine trenerske konkubine. Doveden je i Ivica tako da sve navodi ka tome da se 11. oktobra ništa epohalno neće desiti i da će Vazura ostati. naravno da bih voleo da Savo zaređa sa pobedama, kao što bih voleo i da je Stanoje to uradio. to nema veze sa Vazurom, nego sa time što volim i uživam kada Partizan pobeđuje, a naročito kada to radi u fudbalu. samo što mislim da to baš i nije realno ovaj deo sa mojim navodnim inklinacijama ka Vazuri si ti dodao, ničim izazvan. ili si me pogrešno razumeo. no nema veze, nit se ljutim, nit prigovaram, samo kažem dal će Vazura da ide u zatvor ne znam, ali znam da mora iz Partizana, kao i ceo UO i skupština klimoglavaca što se tiče Ilieva i Save, naravno da nije idealna kominacija, ali nije ni za očekivati idealna rešenja sada. ipak, poslednji put kad smo ličili na tim i pravili neke pare od transfera, bilo je kada su ova dvojica bila na mestima na kojima su i sada a što se tiče moje "ljubavi" prema Savi, ja naravno malo preterujem, čisto šale radi, pošto je ovo forum, a ne simpozijum. radi se o tome da sam prilično intuitivan i dešava mi se da u vezi nekih ljudi imam predosećanje da su, odlični, kvalitetani, stručni ili da su potencijal, a da to moje osećanje nije bazirano na nekim merljivim pokazateljima. naprosto osećaj. iz nekog razloga, koji ja ne umem baš sasvim da objasnim, Savo je jedan od tih ljudi u koje verujem zato što mi intuicija tako kaže. i ja je poštujem Edited September 30 by Ted
Kreator Posted September 30 Posted September 30 23 minutes ago, johan nagel said: Мени делује без икаквих инсајд информација да је одзвонило Вазури, да је стигао тај миг одозго да је било доста и да купи прње. Што не значи да ће се нешто епохално променити, ето рецимо Расим председник, наћи ће већ неког да замени веприну, спортски сектор је ту где је, Ивица и Саво и терај даље. Мислим и то је нешто за почетак, барем минимални корак ка потенцијалном оздрављењу, мада остаје велико питање да ли ће се и када нешто заиста променити, онако из корена као што би требало. Sasvim mogući scenario. Blizu je 11.oktobar pa ćemo videti šta će se desiti, uostalom. Ono što je najmanje verovatno je da će doći "nekontrolisani i uzbuđeni" Tomić sa no name ekipom, već neki Zečevićev poslušnik poput Rasima. Ako se to desi, videćemo koliko je i taj Rasim ucenjen i da li će biti "nateran" da radi po istom diktatu kao Vazura u proteklih sedam godina. Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je drugi vučićev poslušnik Ostoja Mijailović odbio da uđe u FK Partizan zbog enormnih milionskih dugova koje je Vazura napravio kao i zemunelo koje je sad pod šapom banke. To je po meni izuzetno alarmantan podatak jer svi znamo koliko je žarko želeo da bude na mestu Vazure pre par godina.
ZokiAsov Posted September 30 Posted September 30 3 hours ago, johan nagel said: Савудин и Иглица као чувени спортски сектор ће свакако да претекну шта год да се деси 11ог. Njih dvojica i djene djene al misa pilates ce da prezivi i nuklearni holokaust
Nebojsa Posted October 1 Posted October 1 propustio sam - otkud ova prica za stanoja i finansijske probleme? jel bilo nesto konkretnije na temu?
Recommended Posts