Ted Posted September 23 Author Posted September 23 malo zanimljivih podataka.....osma utakmica za redom bez pobede (poslednja pobeda 4. avgusta), trenutno smo na tabeli u plej aut zoni biće zanimljivo videti šta će Stanoje da uradi. mene da Zvezda pobedi kući 4-0.....pa, znam šta bih uradio. al dobro, kad se vato u kolo sa ovim demonima, realno nije ni mogao ništa drugo da očekuje i ne nasedajte na bajke kako je Stanoje najbolji trener koga trenutno možemo da imamo. istina je da je nama trener sada bukvalno periferno pitanje
copkillah Posted September 23 Posted September 23 1 minute ago, bradilko said: ovog stanojevica neko istukao pogodili ga topovskim udarom
Ted Posted September 23 Author Posted September 23 Just now, copkillah said: pogodili ga topovskim udarom katastrofa sve gore od goreg 1
copkillah Posted September 23 Posted September 23 Ako su već gađali nekoga topovskim udarom mogli su da...
April Posted September 23 Posted September 23 Uvek sam voleo Stanoja, ali sam je kriv Ko sa đavolom tikve sadi... Kao da nije znao ko su V&V 3
Popular Post April Posted September 23 Popular Post Posted September 23 Uzgred, navijači su govna Vidim Vučeli niko na senku da stane, ali ćemo da karamo Stanoja 12 1
Ted Posted September 23 Author Posted September 23 ja više ne znam ni koji su to navijači.....ni čiji....ni dal uopšte postoje više organizovani navijači Partizana 1
Arthur Kirkland Posted September 23 Posted September 23 Fascinantno mi je da su Mircetica kreteni poslali na pozajmicu a decko je Mesi za najveci deo partizanove navale
April Posted September 23 Posted September 23 Imali su i Lazara Romanića na izvolite, ponudili 500k.... to je naša stvarnost
Ted Posted September 23 Author Posted September 23 7 minutes ago, Arthur Kirkland said: Fascinantno mi je da su Mircetica kreteni poslali na pozajmicu a decko je Mesi za najveci deo partizanove navale upravo.....najbolji dokaz da u klubu više niko ne zna ni gde bije ni šta radi 1
Recommended Posts