hooyadahoo Posted September 13 Posted September 13 Papa Firer 😂😂😂😂😂😂 Mi mu dođemo onda ko Hitlerjugend 1
Ted Posted September 13 Author Posted September 13 danas se završava prelazni roku u Srbiji......ako do ponoći ne dovedemo sedam, osam opakih pojačanja, biće teško do titule a vreme otkucava.....tik, tak, tik, tak, tik, tak......tenzija raste 2
Ted Posted September 14 Author Posted September 14 (edited) sutra u 19.00 protiv OFK Zaječara u gostima Edited September 14 by Ted
ZokiAsov Posted September 14 Posted September 14 Konacno malo pravog fudbala a ne jebene reprezentacije 3
Ted Posted September 14 Author Posted September 14 utego Stanoje u ovih 15 dana.....ima sve da pršti i trese.....registrovaće našu pobedu i seizmološki zavod 1
johan nagel Posted September 14 Posted September 14 Керкез и Папа Фирер у смирај прелазног рока су баш та два дела слагалице која су фалила да комплетирамо ову бомбу од тима спремну да се равноправно пошиба с ким год треба и да коначно врати трофеј у Хумску. Нерадо то кажем али сјајан посао нашег директора Вазуре без којег све ово не би било могуће. 1
Ted Posted September 14 Author Posted September 14 (edited) Vazura legenda dok cigani troše milione na neke bzvz likove, mi boc.....i Papa Firer......i to za dž......a Terza nevera. i taman kad je prestao da rida.....mi boc....i Kerkez.....a Terza koma, patos Stanoje isto vrhunski posao odradio na motivaciji.......ni jedan igrač se nije ubio do sada, niti je pokušao dominiramo Edited September 14 by Ted 1 1
Azdaja Posted September 14 Posted September 14 Malo smo zatajili kažu zbog špica i Romanića, al sastav je dubok i kvalitetan te neće biti mnogo problema. Da smo se plasirali u Evropu bilo bi još više igrača ovaj menadžerskih kombina ali dobro smo. E da, od januara kreću bombe.
sasailic Posted September 15 Posted September 15 Rezerva u rezervnom timu Liona. Šta još može da krene po zlu... 2
Nebojsa Posted September 15 Posted September 15 lepa dva gola smo dali u prvom poluvremenu, al' odbrana i dalje izgleda tragicno... 1
johan nagel Posted September 15 Posted September 15 Је л’ сте испратили шараду на трибинама, господин Вазура је инсталирао некакву своју фракцију на југ и сад нема више прозивања управе, све је лепо, мед и млеко. Стварно су ми толико огадили клуб и све око њега да више не могу ни да пратим све ово. 3
Kreator Posted September 15 Posted September 15 Kakav konj je ovaj Arijaga. Glupan jedan običan. Izgubi loptu ispred svojih nogu, sam. Umalo gol da primimo. 1
Recommended Posts