Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted

Bolje Papa Firer nego Papa Nikolau :covid19:

• Haha 4
Posted

Papa Firer 😂😂😂😂😂😂

Mi mu dođemo onda ko Hitlerjugend

• Haha 1
Posted

danas se završava prelazni roku u Srbiji......ako do ponoći ne dovedemo sedam, osam opakih pojačanja, biće teško do titule

a vreme otkucava.....tik, tak, tik, tak, tik, tak......tenzija raste

• +1 2
Posted (edited)

sutra u 19.00 protiv OFK Zaječara u gostima

Edited by Ted
Posted

Konacno malo pravog fudbala a ne jebene reprezentacije

• +1 3
Posted

utego Stanoje u ovih 15 dana.....ima sve da pršti i trese.....registrovaće našu pobedu i seizmološki zavod

• +1 1
Posted

Керкез и Папа Фирер у смирај прелазног рока су баш та два дела слагалице која су фалила да комплетирамо ову бомбу од тима спремну да се равноправно пошиба с ким год треба и да коначно врати трофеј у Хумску. Нерадо то кажем али сјајан посао нашег директора Вазуре без којег све ово не би било могуће.

• Haha 1
Posted (edited)

Vazura legenda :ziga:

dok cigani troše milione na neke bzvz likove, mi boc.....i Papa Firer......i to za dž......a Terza nevera. i taman kad je prestao da rida.....mi boc....i Kerkez.....a Terza koma, patos

Stanoje isto vrhunski posao odradio na motivaciji.......ni jedan igrač se nije ubio do sada, niti je pokušao

dominiramo

Edited by Ted
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

Malo smo zatajili kažu zbog špica i Romanića, al sastav je dubok i kvalitetan te neće biti mnogo problema. Da smo se plasirali u Evropu bilo bi još više igrača ovaj menadžerskih kombina ali dobro smo.

E da, od januara kreću bombe. 

Posted

Rezerva u rezervnom timu Liona. Šta još može da krene po zlu...

• +1 2
Posted

lepa dva gola smo dali u prvom poluvremenu, al' odbrana i dalje izgleda tragicno...

• +1 1
Posted

grizu, za premiju

• +1 2
Posted

Је л’ сте испратили шараду на трибинама, господин Вазура је инсталирао некакву своју фракцију на југ и сад нема више прозивања управе, све је лепо, мед и млеко.

Стварно су ми толико огадили клуб и све око њега да више не могу ни да пратим све ово.

• +1 3
Posted

Kakav konj je ovaj Arijaga. Glupan jedan običan. Izgubi loptu ispred svojih nogu, sam. Umalo gol da primimo.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...