Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted (edited)

Mnogo.

Konacno malo izadjemo, zadrzimo loptu i onda Filipovic i Menig upropaste dva napada imbecilnim odlukama.

Ne mogu da gledam Filipovica. Taj covek jedan duel nije dobio otkad je dosao u Partizan, jedan prodor nije zaustavio, uvek daleko od protivnika, napred (sto mu je navodno forte) nikakav. Daj tog Arandjela.

Edited by J.R. Cash
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted

Kalulu ce da zaseni ucinak jednog Asena Nikolova mmw.

Saldanja bolji za dve klase od svih na terenu.

Posted

Naravno da nema igre kad napred igramo sa 2 zadnja vezna i 4 krila.

Linije nepovezane.

Posted

Izgleda da Lana i Aldo Kalulu nije bas najbolji fudbaler, al ako flopne barem mozemo da ga zaposlimo kao menadzera drustvenih mreza.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

šta bi? Severina i Kalulu duvaju u kožnu frulu? da se tako odrazim 

biće to bolje, kad malo kliknu. ako mi pre toga ne flipnemo

Posted (edited)

EJJJJ!!! Gde nam je Aranđel ? Kako nam zjapi prazno ta strana + severina ne želi da se vraća i pomaže odbrani. 

Edited by BlackGeorge
Posted

Mali Ilic sasvim solidan, moze ispasti fin igrac ako mu se dovede neko ko nije Sveta, da igra sa njim u paru.

• +1 1
Posted

ja veći FAIL od taktike i postavke igre u nekoj našoj utakmici nisam video unazad.... pa NIKAD

majku vam jebem!!!

Posted

Mi zonski branimo korner bez igrača na stativama? :unsure:

Mislim ako se ovo što radimo može zvati branjenje

Posted

@PlisskenOsim sto svako malo u bezazlenoj situaciji panicno nabije loptu na palac. U celoj odbrani nema jednog igraca da je nivo Partizana.

Natho i Arandjel u igru umesto Kalulua i Filipovica. Em Kalulu ne zna gde tera, em nam treba malo mirnoce na lopti u sredini. A Filipovic je Filipovic.

Posle dve i po utakmice moze se reci da su Kanute i Saldanja ozbiljni igraci, ostala pojacanja ne deluju ozbiljno. Seve ima neki kvalitet, ali je nedorecen.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...