ZokiAsov Posted September 3 Posted September 3 6 minutes ago, Milošica said: Možda dovedete Jovetu. Zar on nije potpisao za borac iz banja luke
Ted Posted September 3 Author Posted September 3 ja sam čitao da je dobio neku egzotičnu ponudu, tipa Vijetnam, Filipini, Tajland......ili sam ga pomešao sa nekim
Milošica Posted September 3 Posted September 3 (edited) Ma ja sam u fazonu, kad već jeste u raspadu trenutno, bolje se taj period zamajavati ovakvim igračima, koji odrade tu i tamo na majstorstvo. Da prođe vreme. Zato je Natho najpozitivniji simbol Partizana poslednjih godina. Ako se može izneti tako rogobatna jezička konstrukcija. @ZokiAsov Nije. A jeste imao ponudu negde sa Dalekog Istoka, ali nije mu se išlo. Edited September 3 by Milošica
Azdaja Posted September 3 Posted September 3 Može Joveta i Djavoljaja i svima omiljeni desni bek "nećugaimenovati"
Milošica Posted September 3 Posted September 3 1 minute ago, Azdaja said: Može Joveta i Djavoljaja i svima omiljeni desni bek "nećugaimenovati" Imali smo, nismo znali. 1
Ted Posted September 3 Author Posted September 3 Miljkon i Voja Stanković da zaključamo odbranu Đerlek da povežemo vezni red 1
ZokiAsov Posted September 3 Posted September 3 I ifet djakovac, trazili su madjari milijun i pol, ilievu ce ga dati za 850 k plus penthaus na ceraku 2
Ted Posted September 3 Author Posted September 3 ne znam dal ste primetili, al cigani čim su čuli da se Ivica vraća doveli tri igrača strah je to....opepelićemo ih 5
MiddleClass Posted September 3 Posted September 3 3 minutes ago, MiddleClass said: Mnogo nas je pogodio dolazak Ilijeva pa smo morali da odrijesimo kesu 1 minute ago, Ted said: ne znam dal ste primetili, al cigani čim su čuli da se Ivica vraća doveli tri igrača strah je to....opepelićemo ih Copy sever paste jug
Ted Posted September 3 Author Posted September 3 pa piši ovde, da te ceo svet čuje.....a ne po nekim bzvz topicima nema kopije.....ima samo straha 2
mozzer Posted September 3 Posted September 3 (edited) Povratak Avice cist PANKERAJ Neko Sex Pistols neko Bajaga jbg (dobar je Bajaga ali nije u tome stvar) Edited September 3 by mozzer
twisted Posted September 3 Posted September 3 5 hours ago, Ted said: Severina ide kod Baraka Bahara, Partizanu 1.500.000 evra https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/severina-ide-kod-baraka-bahara-partizanu-1500000-evra/491038 ovo je skoro dobra vest kao da smo ušli u LK. mislio sam da ga se nikad nećemo otarasiti 2
Azdaja Posted September 3 Posted September 3 Ja mislio Barak stručnjak zna šta radi, a lik ne zna gde je levo. Možda je hteo pravu Severinu a ne ovu.
Ted Posted September 3 Author Posted September 3 34 minutes ago, Azdaja said: Ja mislio Barak stručnjak zna šta radi, a lik ne zna gde je levo. Možda je hteo pravu Severinu a ne ovu. na Barak očijuka sa nama.....hoće kao CMM, da se vrati i da im jebe kevu sa naše klupe 1
Recommended Posts