Ted Posted September 3 Author Posted September 3 (edited) a šta radi Nađ.....IT sektor....ono, aj ti Adi po roštilj i kiselu, valja ručati Edited September 3 by Ted
mozzer Posted September 3 Posted September 3 Adi je vojnik Kluba, Here to stay fazon... a i zasluzio je sta je uradio kao igrac.... Kralj je moj omiljeni golman FKP, ali kao rukovodilac je zaista katastofa
Ted Posted September 3 Author Posted September 3 sve je to ok.....da je ostalo na igračkom doprinosu, može samo da im se skine kapa za ovo posle, jbg, sami su krivi......ko te tero da se baviš poslom koji ne znaš. tako se i ja ne bavim popravkom bojlera ili termodinamikom fluida, već pravom. pošto to znam 1
Ted Posted September 3 Author Posted September 3 Tivat znači lepo je tamo sad....prošla udarna sezona, toplo more, manje gužve 2 1
James Marshall Posted September 3 Posted September 3 ako ništa makar će se za nova pojačanja GARANTOVATI
Ted Posted September 3 Author Posted September 3 sužen je prostor za bombe, završava se prelazni rok moraće ivica opasno da (se) radi i da nam dovede sedam, osam komada vrlo brzo
Ted Posted September 3 Author Posted September 3 prvi znak oporavka kluba, koji ćemo valjda doživeti da vidimo, biće prestanak reciklaže i dovođenja isluženih bivših igrača. koliko god da su veliki i značajni bili. njih treba angažovati u funkciju kluba, na odgovarajuće pozicije (uprava, sportski sektor, skauting) koje nisu na terenu
Recommended Posts