Jump to content

fk prtz 2023/do oslobođenja

Featured Replies

Ovaj Grimaldo ako je imao jedan ok potez otkako je dosao u Partizan. :S

jbg, tako treba da igraju štoperi, kao kod ove šanse, njihov golman za razliku od našeg primača golova izleće na lopte na 9m od svog gola

Just now, Fanta said:

Ovaj Grimaldo ako je imao jedan ok potez otkako je dosao u Partizan. :S

Pa tek je dosao 

Ja bih svirao maloprije penal nad Grimaldom. Sklonio je loptu i golman ga je oborio

Just now, MiddleClass said:

Ja bih svirao maloprije penal nad Grimaldom. Sklonio je loptu i golman ga je oborio

Lako je sad pisati to :D

2 minutes ago, ZokiAsov said:

Pa tek je dosao 

Čak ni to mu nije bio ok potez

"Hoćete da menjamo Stanoja? Šta kažete? Imam Nađa u džepu a kada ga izgustiramo zvaću drulu frulu ponovo."

244157_54196_f (1).jpg

Sad ce stanoje da izadje ko zelimir: nisam ja kriv igraci su govna.

A gotivio sam ga u prvom mandatu, osvajao je trofeje, pevao lepo... Drugi je vec fulao, usrao se bez potrebe na derbiju od cigana. Ovaj treci mandat je vec potpuni debakl, ispao je najveca budala u gradu

6 minutes ago, Cash said:

Ni taj 1 bod za koeficient nečemo uzeti :angry:

To je za nacionalni tako da mi je jako drago sto smo izgubili. Koef.za klub je zakucan u ovoj fazi, zavisi dokle prodjes.

Sve jasno, od govana se pita ne pravi. Sve je napisano, ne bih se ponavljao.

Stanoje iscedio suvu drenovinu iz ove sacice mucenika i neznalica. Sada konacno dobijamo vreme da se rascisti ovo djubre od ekipe koje je ostavio Duljaj (naravno i Vazura) i da se mirno i mrtvi ladni pripremamo za Konferens iduce godine. Krecemo od 2.kola ali mislim da cemo biti povlasceni do kraja (ako prodjemo), buduci da su nas i ove - kao i prosle godine - zestoko namestili. To je nas trenutno nivo u Smr... Servii. I to je ok.

Puna podrska Stanoju i - da im uzme sto vise para to mi je neka zelja. Samo napred. 

Da, posto su konacno - svi zajedno - FSS, Uprava drzave i Kluba uspeli da konacno ne igramo Grupe 2 sezone zaredom nadam se da ce se sada smiriti sa napadima na FKP. Zaista je dosta bilo. I jos bitnije - ne postoji nijedan razlog, rezultat, bilo sta da Vazura ostane u Klubu. Ovo ga je kao drzalo sada je i to gotovo. Ako se odmah ne smeni i dodju Partizanovci u Klub zaista je izlisno pricati o fudbalu.

Pratim dok je tu Stanoje....

Verovatno će do tad i Nikad Trener Mladen da dođe na red.

Ne verujem da je ispao budala. Znao je tačno gde dolazi i to bolje od većine. Samo je rešio da mu je ok da prima pare i da se blamira za račun uprave. A i istini za volju teško da je imao nekih drugih ponuda.

sreća u nesreći, nismo osvojili ni bod za tzv nacionalni koeficijent

Prva smo ekipa u istoriji koja je iste sezone ispala iz kvalifikacija za LŠ, LE i LK. 

Čemer i jad.

...

Edited by Eleniko

4 minutes ago, goofs said:

Prva smo ekipa u istoriji koja je iste sezone ispala iz kvalifikacija za LŠ, LE i LK. 

Čemer i jad.

Pazi, nervirao bih se oko toga da mi moj omiljeni klub nije uhapšen. Sve dok mi je moj klub u vučićevim bukagijama sa Kapoom vazurom na čelu, ne nerviram se.

Guest
This topic is now closed to further replies.