Midžeta Posted August 28 Share Posted August 28 36 godina ali izuzetno fizicki spreman...Kums Kums za sada glavni kreator igre Straju je inspirisao 2 Link to comment
Constantin Posted August 28 Share Posted August 28 8 minutes ago, Midžeta said: Blize, blize Kao u petlićima... 1 Link to comment
gone fishing Posted August 28 Share Posted August 28 zubairu tragičan, koliko dečko nema osećaja za prijem i pas, to je šou, ubacuj peruanca, ne može biti gori od ovog Link to comment
Miljenko Posted August 28 Share Posted August 28 Kako ovako ne umete da date gol. Mislio sam da ovi Belgijanci znaju nesto. Link to comment
ubibobi Posted August 28 Share Posted August 28 9 minutes ago, Ted said: luda ekipa....ovaj Kums, drugi vata babe, treći je gambor, četvrti Tananariva I mi Severinu za trku imamo 2 Link to comment
ZokiAsov Posted August 28 Share Posted August 28 Steta jebena, na nista smo ih napravili, al ne umemo da ga munemo. Da l im je stanoje rekao ili su sami shvatili da se odbrana igra od trenutka kad protivnik uzme loptu, ne znam ali mi se svidja 1 Link to comment
Ted Posted August 28 Author Share Posted August 28 dobar Arriaga, ume lepo da anticipira i krade loptu napred smo impotentni, niko ne zna da mune kako treba Kalulu nije špic Link to comment
Midžeta Posted August 28 Share Posted August 28 (edited) Zamalo, džizs 2x zamalo, hesuse Edited August 28 by Midžeta Link to comment
Recommended Posts