Kreator Posted August 22 Share Posted August 22 2 minutes ago, copkillah said: imaš i na RTS1 Da, ali sad imam jedinstvenu priliku da pratim arenu, pa reko da izbegnem strajnića. 1 Link to comment
Kreator Posted August 22 Share Posted August 22 1 minute ago, Fanta said: Kako ovaj otrese Goh-a ko slinu. Ja ne znam šta više traži taj goh u prvih 11? Ne služi ničemu a lako gubi lopte i otvara kontranapade. 2 Link to comment
ZokiAsov Posted August 22 Share Posted August 22 14 minutes ago, johan nagel said: Један је Кумс капитен Kums do gambora, ovo ko ono kad je bio u tata mati u blokovima Link to comment
Fanta Posted August 22 Share Posted August 22 Jovanovicu linijasu jedan. Ovo se kupi a ne ovako. 1 Link to comment
Kreator Posted August 22 Share Posted August 22 Evo ga 0 - 1. Klasika, centaršut, očajni bekovi i centarhalfovi i to je to. Šta kaže komentaror arene? Stanoje izjavio da je zadovoljan odbranom. Link to comment
gone fishing Posted August 22 Share Posted August 22 opet ovaj idiot od golmana pušta gol iz peterca, nije mu bilo dovoljno što nas je eliminisao protiv švajcaraca 2 1 Link to comment
Kreator Posted August 22 Share Posted August 22 1 minute ago, Fanta said: Jovanovicu linijasu jedan. Ovo se kupi a ne ovako. Ako, neka greši koliko hoće. Dosta nas je prošle sezone vadio iz govana. Neka malo igraju centarhalfovi i bekovi. 4 Link to comment
MeanM@ Posted August 22 Share Posted August 22 Koliko je to utakmica i zbog cega Partizan kaznjen praznim stadionom? Kad ste poslednji put igrali pred publikom? Link to comment
Fanta Posted August 22 Share Posted August 22 Just now, Kreator said: Ako, neka greši koliko hoće. Dosta nas je prošle sezone vadio iz govana. Neka malo igraju centarhalfovi i bekovi. I onda skine ovaj sut.Nemoj misliti da imam nesto protiv njega al ono je njegova lopta trebala da bude.Jbg.Ako neko ima kredita kod vas to je on. Link to comment
ZokiAsov Posted August 22 Share Posted August 22 2 minutes ago, gone fishing said: opet ovaj idiot od golmana pušta gol iz peterca, nije mu bilo dovoljno što nas je eliminisao protiv švajcaraca Najgori je. Do sad u kvalifikacijama sve sto je van kaznenog islo u okvir bilo je gol Link to comment
Cash Posted August 22 Share Posted August 22 5 minutes ago, copkillah said: Dobro, izdržali smo 15 minuta. Al nismo 16 1 Link to comment
Cash Posted August 22 Share Posted August 22 1 minute ago, MeanM@ said: Kad ste poslednji put igrali pred publikom? Protiv Sočija kad smo ih izbacili na penale Link to comment
Recommended Posts