Eleniko Posted August 22 Share Posted August 22 On 20.8.2024. at 19:06, Ted said: izgleda da nisu samo cigarete slim, već je i kvalitet postova čini se da će većina forumaša ovde iskoristiti privilegiju da ne mora da komunicira i člita nečije postove......jer će oceniti da su prejadni ili mi se samo čini eto izašla je uprava foruma zahtevima nežnih dušica u susret pa je slim prognan na sportić to što vaši pajtosi bez problema i bez slične mere preskaču tarabu da bi se izražavali sa fk vučić to vas ne zanima ko bi reko 1 Link to comment
ZokiAsov Posted August 22 Share Posted August 22 (edited) 17 minutes ago, mozzer said: Ja nisam izdrzao odigrao 2 na Gent za 3k branim tiket (tj nasu pobedu a bio bih prezadovoljan i sa neresenim)... mozda pogledam 1.pol... ali tesko, bas tesko Edit: Jinxujem i vesticharim za SER-a i Grobare Odigraj i partizan daje tri u prvom iako nije neka kvota @45. A moze da dodje. Tipa stavis petsto kinti to je kutija pljuga Edited August 22 by ZokiAsov Bolja kvota u mocartu 1 2 Link to comment
Ted Posted August 22 Author Share Posted August 22 5 minutes ago, Eleniko said: eto izašla je uprava foruma zahtevima nežnih dušica u susret pa je slim prognan na sportić to što vaši pajtosi bez problema i bez slične mere preskaču tarabu da bi se izražavali sa fk vučić to vas ne zanima ko bi reko to je zato što sam ja vrlo zajeban lik i jako sam dobro uvezan sa moderacijom dovoljno sam šarmantan da kod lepšeg pola mogu da isteram zahteve lagano, uz čašicu razgovora i šale, a i dovoljno sam opasan da muški deo radije bira da mi se ne zamera najgori sam, majke mi.....a ni ovi moji nisu ništa bolji 1 Link to comment
Eleniko Posted August 22 Share Posted August 22 barem nisi duhovit jbga ne može baš sve Link to comment
Ted Posted August 22 Author Share Posted August 22 šta ćeš.....moram konstantno da se uvavršavam jbg....život je borba 1 Link to comment
Ted Posted August 22 Author Share Posted August 22 večeras se pali mašina.....a.ne, to je košarka, pogrešan topik Link to comment
ZokiAsov Posted August 22 Share Posted August 22 Ubicemo ih ko granom. Rece zoki i sipa jos jedan laphoraig Link to comment
Ted Posted August 22 Author Share Posted August 22 nadam se da ću stići do sredine prvog poluvremena pre no što kliknem gumb na kome piše power, proveriću na sofascore......pa možda klikem i našto drugo, npr. Amazon Prime, Netflix, Max Link to comment
MiddleClass Posted August 22 Share Posted August 22 20 minutes ago, Kreator said: Na kojoj areni je prenos? AP1 1 Link to comment
Kreator Posted August 22 Share Posted August 22 (edited) Auuu šta nedadosmo sad. Morao je Saldanja da ga zabije sada. Šteta. I opet Saldanja posle 2 minuta još jedna dobra šansa. Edited August 22 by Kreator 1 Link to comment
copkillah Posted August 22 Share Posted August 22 41 minutes ago, Kreator said: Na kojoj areni je prenos? imaš i na RTS1 Link to comment
JohnnyD Posted August 22 Share Posted August 22 Imamo komentatorsku izjavu godine: Saldanja se ogradio. 2 Link to comment
Recommended Posts