Ted Posted August 15 Author Share Posted August 15 jebeni užas.....kud ne izujedaše psi podrobnije ovog Di Medinu 1 Link to comment
*edited by mod Posted August 15 Share Posted August 15 65:35 posed lopte u oba meča. I ovi produžeci su malo čudo. Iskreno očekivao sam da ćemo posle crvenog ispasti na penale, ali smo ipak uspeli da primimo gol od tima koji je praktično samo krao vreme. Treba i to umeti... Par igrača da odu preko da se spasu, pre svih Jovanović, ostali su taman za ligu u kojoj se nalaze. 1 Link to comment
Ted Posted August 15 Author Share Posted August 15 ni da skoči, ni da vidi, ni da se makne........jaoooooooo bre.......jedi govna majmune 2 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted August 15 Share Posted August 15 2 minutes ago, Ted said: jebeni užas.....kud ne izujedaše psi podrobnije ovog Di Medinu Vala i golman je morao ici da kupi onaj balon sto putuje cijelu vjecnost. Link to comment
Profesionalac Posted August 15 Share Posted August 15 (edited) Kakve specijalce mi dovodimo u odbrani Trifunoviću, dečko, ajde bar jedan potez da nije apsolutna katastrofa i besmisao Edited August 15 by Profesionalac Link to comment
Lord Stef Posted August 15 Share Posted August 15 Kakav 100% Partizanski primljen gol, iz udzbenika 1 Link to comment
Ted Posted August 15 Author Share Posted August 15 šta radi ovaj Trifunović.....lebe mekani 1 Link to comment
Tresko Posted August 15 Share Posted August 15 Kakva kesetina beskorisna ovaj Trifunović. Uveo ga Smrdoja da izjednači broj igrača, i mi sa igračem manje. 1 Link to comment
Ted Posted August 15 Author Share Posted August 15 imali smo ih.....sve je bilo na našoj strani......i........šta, dame i gospodo? pa ispali smo naravno 1 Link to comment
ZokiAsov Posted August 15 Share Posted August 15 Uhvatio zadnjih 20 minuta i produzetke na nekom skrnavom strimu. Sta ja se radim na odmoru, jebem te zivote 6 Link to comment
hooyadahoo Posted August 15 Share Posted August 15 Jbga, bar nije bilo tako loše. Utego ser, bice bolje. 5 Link to comment
Tresko Posted August 15 Share Posted August 15 Jebo ti Trifunović mater, moronu jedan. Pronadji negde obraz, pa idi još večeras. 1 Link to comment
Recommended Posts