Constantin Posted August 15 Posted August 15 Just now, Ted said: nad su kaznili i kad su deca bila na tekmi.....treba marketinškom akcijom da privučemo opersku publiku "Evropski" Novi Pazar
Ted Posted August 15 Author Posted August 15 2 minutes ago, James Marshall said: Razočaran sam da eminentni grobari sa ovog topica ne znaju ko je omiljena meta Žeksa Pume, Tetrapak Zoki verovatno je Laković u pitanju, ali ne znam kakve veza ima sa Tetrapakom
James Marshall Posted August 15 Posted August 15 Just now, Ted said: verovatno je Laković u pitanju, ali ne znam kakve veza ima sa Tetrapakom to mu je valjda prišio Pantić, da li jer je Nedimovićev (poljoprivreda, uvoz mlijeka) kadar, kao tako ga Nedimović gleda, kao poljsko tetrapak mlijeko. Žeksovi tripovi. 3
Milošica Posted August 15 Posted August 15 21 minutes ago, James Marshall said: Razočaran sam da eminentni grobari sa ovog topica ne znaju ko je omiljena meta Žeksa Pume, Tetrapak Zoki Kapiram da 5% grobara ovde redovno prati Pantića
James Marshall Posted August 15 Posted August 15 1 minute ago, Milošica said: Kapiram da 5% grobara ovde redovno prati Pantića zašto, jbt, ono je vrhunski zabavni program, ja sam ponedjeljkom i petkom uveče religiozno na rifreš dugmetu na kanalu DCC "Sada je vreme za naš redovni komentar" i barokna muzika, pa kud ćeš bolje. 1
Milošica Posted August 15 Posted August 15 10 minutes ago, James Marshall said: zašto, jbt, ono je vrhunski zabavni program, ja sam ponedjeljkom i petkom uveče religiozno na rifreš dugmetu na kanalu DCC "Sada je vreme za naš redovni komentar" i barokna muzika, pa kud ćeš bolje. Kad se čovek distancira i gleda na taj način, onda apsolutno. I on i Anđus. Spoiler To im je zbog Marsa u Škorpiji
Kreator Posted August 15 Posted August 15 46 minutes ago, James Marshall said: Razočaran sam da eminentni grobari sa ovog topica ne znaju ko je omiljena meta Žeksa Pume, Tetrapak Zoki 43 minutes ago, Ted said: verovatno je Laković u pitanju, ali ne znam kakve veza ima sa Tetrapakom Znači Zoran Laković. ok. Ali sad ovo Žeks puma ... Žeks sam bio skoro 100% siguran da je onaj retardirani idiot danas conferens centar ali ovo puma me je zabunilo, da nije neki drugi Žeks u pitanju.? Žeks Mitrović pink?
mozzer Posted August 15 Posted August 15 (edited) 1 hour ago, MiddleClass said: Cek, jel ovo imamo vise Kreatora na forumu? Ne mogu da pohvatam raspravu Nije lako pohvatati to ako si sledbenik Andrije Mandica i VCC PDRa aouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Edited August 15 by mozzer 1
gone fishing Posted August 15 Posted August 15 (edited) 4 minutes ago, Kreator said: Znači Zoran Laković. ok. Ali sad ovo Žeks puma ... Žeks sam bio skoro 100% siguran da je onaj retardirani idiot danas conferens centar ali ovo puma me je zabunilo, da nije neki drugi Žeks u pitanju.? Žeks Mitrović pink Žeks puma ga je nazvao debeli profa kada su se prepucavali prošle godine Navodno nisu hteli da ga vode na gostovanja u službenim kolima jer smrdi ko puma Edited August 15 by gone fishing 2
Nebojsa Posted August 15 Posted August 15 a jbt, dobro je da klub uopste postoji kad su ga ovakvi vodili. 3
napadaj Posted August 15 Posted August 15 Eno Biljana se šetka Bernom i kači slike kao da je na produženom vikendu. Ispod slika se nižu komentari tipa: "Bilo, može magnet za frižider, ako ti nije cimanje". 5
kud u maglu Simoviću Posted August 15 Posted August 15 14 minutes ago, adasevic said: Prica o pumi ja reko nešto novo, a ono tvit od pre dve godine 1
Ted Posted August 15 Author Posted August 15 (edited) jebo Pumu, jebo Žeksa u Luganu biće sexa biće to za pola sata Tetrapaka strava hvata Stanoje je sila jaka skloniće on od nas mraka jednom rukom Vučka bije drugom rukom po Luganu vije čak i ovi iz FARE nek očekuju Stanojeve kare oj Švicarci, steram vam ga majci naš Partizan ide dalje a suze u očima Žvalje Edited August 15 by Ted 1 4 2 1
Recommended Posts