Cash Posted August 13 Posted August 13 Ne plašim se za sebe da ču dobiti kaznu, večja kazna od ovoga što nam rade ne postoji.. 5
Ted Posted August 13 Author Posted August 13 auuuuuu, pa ja sam vam reko da je čovek lud ko zvono direktno na Vučića......bravo Stanoje sad čekamo obraćanje. zamišljam Vazuru 4
Nebojsa Posted August 13 Posted August 13 stanoje k'o dule u prajmu - kad vidis da nista ne ide, mora to malo i na galamu, neka tehnicka, neki incident - da malo uzavri. steta samo sto ima gomilu mlohavaca oko sebe. 2
Barrister Posted August 13 Posted August 13 33 minutes ago, ZokiAsov said: Posrao se ser po njima ko niko do sad Kako da ne, trener kluba koji je bio gost na svom terenu, kao primer neregularnosti navede da će Zvezda gostovati u Pančevu. Kakva briljantna logika. Psi laju, karavani prolaze, a ser neka posluša sebe Pošto vidi da su mu dani odbrojani, nema ništa lakše nego omiljenim tužbalicama se skrivati od neuspeha. 1 1
Kreator Posted August 13 Posted August 13 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: narodni heroj aleksandar sale stanojević 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: pls pronađite današnju konferenciju i okačite, ja nisam u prilici https://sportklub.n1info.rs/fudbal/europa-league/stanojevic-potpuno-smo-ponizeni-ne-dam-da-nas-gaze-sa-vrha/ Stanoje gađa direktno u glavu. 3 1
Tresko Posted August 13 Posted August 13 3 hours ago, Barrister said: Kako da ne, trener kluba koji je bio gost na svom terenu, kao primer neregularnosti navede da će Zvezda gostovati u Pančevu. Kakva briljantna logika. Psi laju, karavani prolaze, a ser neka posluša sebe Pošto vidi da su mu dani odbrojani, nema ništa lakše nego omiljenim tužbalicama se skrivati od neuspeha. Evo metastaziranog vučićizma od strane jednog od obožavaoca istog. 2 1 1
Tresko Posted August 13 Posted August 13 Kao trener je nula, ali za ovo sve što je rekao danas, svaka mu čast i podrška. 5
Barrister Posted August 13 Posted August 13 3 hours ago, Tresko said: Evo metastaziranog vučićizma od strane jednog od obožavaoca istog. Jedino što mogao da izbaciš iz sebe je ovo? Razočaran sam...
Nebojsa Posted August 14 Posted August 14 jel pratio neko cuku skoro, kakav je ovaj kovac, vredi li izasta?
johan nagel Posted August 14 Posted August 14 Играчки горе доле, делује да је стагнирао некако у Чуки али је свакако прејака прича што након излагања Станоја како нам треба играч који осећа Партизан (а не ко ови странци) долази лик који је прошао буквално све Звездине млађе категорије.. 5
Recommended Posts