Kreator Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Drugo poluvreme kao da nije imalo nikakve veze sa prvim. Mnogo bolja igra, ubedljivo smo bolji. Natho dve asistencije, lepi golovi. Prijatno sam iznenađen. 1
ZokiAsov Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 U grckoj internet jedva otvara flashscore ali vidim da smo ih pokidali kao svinja mastan dzak. 1
Њујоркер Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 nesmo losi. ova sezona u odnosu na proslu ko dupe i oko. da ne ureknem. pu, usmino!
Constantin Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 On 5. 8. 2023. at 20:33, El Patron said: Daj Lazevskog umesto Antica, vidim jos igra za Vrsac, tamo je predsednik kluba i igrac. Pa jel on prošao školu FK Partizana ?
smooth.Op Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Ekipa nema snage. Menig i Natko crkli još u prvom. Severina posle duša u nosu. Jadan gleda ka klupi u nadi da će da ga vadi... Belić bog. Antić dosta bolji nego protiv tsc. Firmino ima samo samo levu, al dobar. Pa kaže, Ooo odmoriteee... 1
El Patron Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 38 minutes ago, Constantin said: Pa jel on prošao školu FK Partizana ? Jeste, mozda bi imao i malo bolju karijeru da ga nisu povrede jebale, ali ako nista igrao je LS.
Constantin Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 16 minutes ago, El Patron said: Jeste, mozda bi imao i malo bolju karijeru da ga nisu povrede jebale, ali ako nista igrao je LS. E izvini, ja sam se malo zajebavao. Budući da sam, onako od srednje ka poprilično mator, i dugo pratim naš fudbal. Lazevski je poznat po tome što je, dok je bio u Partizanu, Peca STrajnić u svakom TV prenosu, čim bi Lazevski dobio loptu, govorio "Lopta je do Lazevskog, koji prošao kompletnu fudbalsku školu Partizana" itd....i tako iz prenosa u prenos. 3
El Patron Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 39 minutes ago, Constantin said: E izvini, ja sam se malo zajebavao. Budući da sam, onako od srednje ka poprilično mator, i dugo pratim naš fudbal. Lazevski je poznat po tome što je, dok je bio u Partizanu, Peca STrajnić u svakom TV prenosu, čim bi Lazevski dobio loptu, govorio "Lopta je do Lazevskog, koji prošao kompletnu fudbalsku školu Partizana" itd....i tako iz prenosa u prenos. Meni je najvise isao na zivce kad je na svakoj utakmici Moreiru zvao Morijera. Jebo komentatora od kog je Kovinjalo bolji za slusanje. 1
Constantin Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 3 minutes ago, El Patron said: Jebo komentatora od kog je Kovinjalo bolji za slusanje. Pa čak i Lazo Bakmaz...
El Patron Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 13 minutes ago, Constantin said: Pa čak i Lazo Bakmaz... Lazo transfermarkt Bakmaz Citam da je Duljaj zamolio upravu da puste dzabe ulaz ili bar smanje cene sezonskih
Recommended Posts