Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, MiddleClass said:

Stadion fk Partizan stavljen pod hipoteku zbog duga od 12 mil eura prema drzavi.

Vazda vam moze Krusevac uzvratiti gostoprimstvo :fantom:

nek daju Saldanju državi i eto.....ode skoro ceo dug. pa nek država gleda šta će..... može da ga proda ili da ga uposli u Ministarstvu finansija, Poreskoj upravi.....ima lovu, bele zube, sportsku građu, žene će da odlepe na novog kolegu

• +1 1
  • Haha 1
Posted

ovih naših startnih 11 ko kesice sa sličicama - kad izađe spisak, nikad ne znaš koga ćeš da izvučeš!

Posted

a jbg....mi smo u poslednje dve godine doveli jedno 30 igrača, od kojih samo za dvojicu može da se kaže to je to (Saldanja i Jovanović gk). ostalo spada u domen veliki promet mala zarada

jasno je da sa ovakvim skautingom, čak ni slučajno, ne možemo da sklopimo tim koji bi realno bio konkurentan u Evropi ili Zvezdi na domaćem nivou

Posted

Ocemo dati oba gola u prvom?

Posted

Oba u prvom, u drugom če nam Stanoje prirediti 1 bunker u inat tresku :D

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted

e jbg, golovi će možda da padaju za vreme kad ne mogu da gledam.....tu sam pred kraj prvog poluvemena

tako da molba Stanoju da golovi budu u zaustavnom vremenu prvog poluvremena. prvi ako može Ovusu makazicama, drugi Antić posle solo prodora strahovitim uradcem sa 35 mestara polulevo. ako ne može, onda može i obrnuto, prvo Antić pa Ovusu.....neću se ljutim

Posted

Ostavite neki link za brata napacenog u tudjini

• +1 1
Posted

Osećam mučninu kad pomislim da krećemo za 15 minuta

Sve ti jebem, dokle su nas doveli

Ali jebaćemo ih, ne znam kako

Posted
5 hours ago, ZokiAsov said:

Ocemo dati oba gola u prvom?

Ne, ne, primiti oba u prvom. Posle bunkerica i uvodjenje Šćekića da čuva rezultat.

Posted
19 minutes ago, ZokiAsov said:

Sutomore nije tudjina :mad:

• Haha 1
Posted

mrtva arena

:fur:

Posted (edited)
34 minutes ago, ZokiAsov said:

https://sporttuna.online/uz_1

vidi koji link od ovih radi kod tebe (ima 36). kod mene minimum 3 komada

Edited by Kreator
  • Hvala 1
Posted

Ovaj Lugano ne izgleda toliko moćno kao Dinamo. Videćemo dalje kako će se stvari odvijati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...