Tresko Posted August 4 Posted August 4 Smrdoja sad namerno stavlja Antića u tim, samo da nervira ljude valjda. Igra na kontre protiv Železničara iz Pančeva. 1
Kreator Posted August 4 Posted August 4 10 minutes ago, Tresko said: Smrdoja sad namerno stavlja Antića u tim, samo da nervira ljude valjda. 1 minute ago, ZokiAsov said: Antic pogadja u obrvu djordja. Vrhunski centarsut
Tresko Posted August 4 Posted August 4 Potpuna slučajnost, posle 950 centaršuteva sa glavom nabijenom u zemlju, jednom je otišla lopta približno gde treba, iako se onaj mučenik dobrano ispružio da bi je dohvatio uopšte. 1
Tresko Posted August 4 Posted August 4 Kojim se sportom bavio ovaj Lazarević pre nego što ga je Smrdoja dovukao u Partizan? Ne verujem da se bavio fudbalom. 1
ZokiAsov Posted August 4 Posted August 4 Ima ona aplikacija stanoja prica na srpskom onda to konvertuje gohu na kineski. Al ne vredi goh je i dalje kesa. Mora da pocne stanoje da ga bije 1
WHK Posted August 4 Posted August 4 smrdeli smo drugo poluvreme, bol u jajima.. sreca nismo dobili pa bi strepeli do kraja.. e stanota lugano ce se igrati sa nama 1
Ted Posted August 5 Author Posted August 5 ispratio sam tekmu, al na sec prvo poluvreme ok, golovi na vreme....drugo poluvreme blagi užaš, bez igre, ritma, tempa, mislim da je u poslednjih 20 minuta posed lopte bio jedno 85% na strani Železničara Jovanović, a ko bi drugi, sprečio paniku kad je odbranio penal 1
Ted Posted August 5 Author Posted August 5 11 hours ago, Tresko said: Mene interesuje na kojem je jeziku Smrdoja pričao sa Gohom? 8
ZokiAsov Posted August 5 Posted August 5 Konfa : 1. Silkeborg IF (DEN) / KAA Gent (BEL) 2. Real Betis Balompié (ESP) 3. Maccabi Petah Tikva FC (ISR) / CFR 1907 Cluj (ROU) 4. FC Noah (ARM) / AEK Athens FC (GRE) Evropa : Beşiktaş JK (TUR) Winners of pairing 3: FC Dinamo Minsk (BLR) / Lincoln Red Imps FC (GIB) Winners of pairing 4: FC Petrocub (MDA) / The New Saints FC (WAL) Pairing 2: Jagiellonia Białystok (POL) / FK Bodø/Glimt (NOR) Ne vidim neke posebne bauke ovde, mozda Besika i betis ali i to je prolazno ako stanoje dobro namunji ove nase... 1
Azdaja Posted August 5 Posted August 5 Tikva bi bila baš po meri. Da se revitalizujemo i podsetimo trauma iz mladosti.
Recommended Posts